Ελληνικό Πρωινό Μεσσηνίας - παρουσίαση

08-11-16 | ΠΟΞ

Η Ένωση Ξενοδόχων Ν. Μεσσηνίας,  στο πλαίσιο των  εργασιών του Σχολείου  Τουρισμού Καλαμάτας, συμμετείχε ως συνδιοργανωτής με το Ξενοδοχειακό Επιμελητήριο Ελλάδος στη θεματική εκδήλωση του «Ελληνικού Πρωινού της Μεσσηνίας». Την παρουσίαση επιμελήθηκε ο Υπεύθυνος και μέλος του Δ.Σ. ΞΕΕ, κ. Γιώργος Πίττας στο Ξενοδοχείο Elite City Resort.

Σε  πανελλαδικό επίπεδο το Greek Breakfast, όπως έχει κατοχυρωθεί ως ισχυρό brand name από το ΞΕΕ, προσφέρεται στα μέλη του (Ξενοδοχεία) ως  εναλλακτική πρόταση εφαρμογής και εμπλουτισμού των παρεχόμενων υπηρεσιών και μπορεί να συμβάλλει σημαντικά στην ανάδειξη της Μεσσηνίας σε δημοφιλή γαστρονομικό προορισμό.

Παράλληλα συμβάλει καθοριστικά στην ανάδειξη των τοπικών προϊόντων και στην ευαισθητοποίηση των τοπικών κοινωνιών για την σημασία  της γαστρονομίας, υποβοηθώντας τόσo στη συγκρότηση της τουριστικής ταυτότητας κάθε τόπου όσο και την οικονομική ανάπτυξη του.

Η Ένωση Ξενοδόχων Ν. Μεσσηνίας, στη Γενική Συνέλευση  των μελών της  που πραγματοποιήθηκε χθες με Νέα Διοίκηση (με πρόεδρο τον κ.Δημήτρη Καραλή και γ.γ. τον κ.Δημήτρη Πατριαρχέα), ανακοίνωσε ότι εγκαινιάζει μία Νέα Αρχή επικοινωνίας  με τα μέλη της και τους φορείς που εμπλέκονται στον τουρισμό, με  άξονα προτεραιότητας  τη συμβολή και υποστήριξη πρωτοβουλιών, που έχουν ως στόχο τη βελτίωση  και  αναβάθμιση  των προσφερόμενων υπηρεσιών στα Ξενοδοχειακά καταλύματα και τους χώρους εστίασης.

διαβάστε ακόμα

Η Χαβάη ψήφισε νόμο για τον περιορισμό των βραχυπρόθεσμων μισθώσεων
Ο τουρισμός εισέφερε 215 δισ. ευρώ στην οικονομία της Ιταλίας το 2023
Τουρκικός τουρισμός | Ρεκόρ αφίξεων το α' 4μηνο στην Αττάλεια
Πεζοπορικές ξεναγήσεις στο Βόλο από το Μάιο έως το Σεπτέμβριο
Προβολή της Αθήνας και της Σκύρου σε γερμανόφωνο περιοδικό
Η AEGEAN και η Olympic Air μετέφεραν το Άγιο Φως στην ελληνική επικράτεια
Η Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου σε γαστρονομική εκδήλωση στο Βουκουρέστι
Δράσεις για την τουριστική προβολή της Ελλάδας σε Σουηδία και Ελβετία
Ξενοδοχεία | Ποιο είναι το τίμημα του Πόρτο Καρράς;
Οι αεροπορικές εταιρείες βαρέθηκαν να επωμίζονται το κόστος άλλων