Εκδήλωση στο Πήλιο για την εορτή του Αγ. Σαμψών, προστάτη των ξενοδόχων

28-06-16 | ΠΟΞ

Εκδήλωση για τη γιορτή του Αγίου Σαμψών, προστάτη των ξενοδόχων, θα πραγματοποιήσει την Τετάρτη, 29 Ιουνίου, η Ένωση Ξενοδόχων Ν. Μαγνησίας στην Άφησσο Πηλίου. Η εκδήλωση τελεί υπό την αιγίδα της Ιεράς Μητρόπολης Δημητριάδος & Αλμυρού.

H εκδήλωση θα έχει αρχικά θρησκευτικό χαρακτήρα με την τέλεση εσπερινού με αρτοκλασία στον Ιερό Ναό Αγίας Μαρίνης Αφήσσου από τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Δημητριάδος & Αλμυρού, κ. Ιγνάτιο, στις 18.00.

Θα ακολουθήσει πολιτιστική εκδήλωση στο εστιατόριο-μπαρ «Μαραμπού», που βρίσκεται στην Παραλία Αμποβού, στις 19.00, με το χορευτικό συγκρότημα «Φιλοπρόοδος Σύλλογος Ν. Αγχιάλου» και θα προσφερθεί μπουφές με τοπικές παραδοσιακές γεύσεις. Στη συνέχεια οι επισκέπτες της εκδήλωσης μπορούν να απολαύσουν μια μουσική βραδιά με τους Γιάννη Κολάρο, Νίκο Νεύρο και τραγούδι από την Μαρία Τζαβέλα με ποικιλία γεύσεων από το «Μαραμπού».

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί με τη χορηγία του εστιατορίου-μπαρ «Μαραμπού», του τηλεοπτικού καναλιού astratv, του ξενοδοχείου ΚΑΤΙΑ στην Άφησσο, της ΕΨΑ, του οινοποιείου «Τσίπουρο Τοκαλή», του αρτοποιείου «Αγγελάκη» στην Κορώπη Πηλίου, της εταιρείας logistics-μεταφορών «XANTHIS BROS», της εφημερίδας «ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΣ», του Karavia Lux Inn, του τουριστικού γραφείου FOURWAYS, του καφέ Arriba Chicos στην Άφησσο, του metaldesign, του Αγροτουριστικού Συνεταιρισμού Γυναικών Βυζίτσας «Εσπερίδες» και του Κέντρου Διαλογισμού Ενεργειακών & Θεραπευτικών Τεχνικών «Dhyana Yuga».

διαβάστε ακόμα

Δωρεά του IKOS Olivia για τους Αγώνες Ποδηλασίας στον Πολύγυρο
Προβολή του Δήμου Αριστοτέλη και της Χαλκιδικής στη Γαλλία
Η Κέρκυρα προβάλλεται στην Γερμανία ως geocaching προορισμός
Η κοινοπραξία με επικεφαλής την Certares αναλαμβάνει τις χρηματοοικονομικές υποχρεώσεις της FTI GROUP
Global Traveler: Η Ελλάδα καλύτερος προορισμός Ιστορικών Ατραξιόν στον κόσμο – Βραβεία για Μύκονο και Σαντορίνη
ΠΟΞ προς Booking: Παραβιάζεται το νόμιμο δικαίωμα των Ελληνικών ξενοδοχείων στις προκαταβολές
Με πτήσεις της AEGEAN και της Olympic Air θα ταξιδέψει το Άγιο Φως σε διάφορες περιοχές της Ελλάδας
ΔΥΠΑ | Ενεργοποιήθηκαν 8.575 επιταγές κοινωνικού τουρισμού τον Απρίλιο
Συλλυπητήρια ανακοίνωση από την ΣΕΤΚΕ
MyCoast: | Η νέα ψηφιακή εφαρμογή για την τήρηση της νομιμότητας σε αιγιαλό και παραλίες