Στο The Mall Athens η Αλόννησος

27-04-15 | ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ

Ο Δήμος Αλοννήσου ενέκρινε τη δαπάνη των 5.699,60 ευρώ για την τουριστική προβολή του νησιού με εκθεσιακό περίπτερο στο εμπορικό κέντρο The Mall Athens.

Κατά τη διάρκεια της ενέργειας ο Δήμος Αλοννήσου θα προσφέρει 12 πακέτα (3 ημέρες διαμονής στο νησί) στους επισκέπτες του εμπορικού κέντρου.

Ο Δήμος, μεταξύ άλλων, ενέκρινε τη σύναψη Ιδιωτικού Συμφωνητικού Εμπορικής Συνεργασίας στο Εμπορικό Κέντρο «The Mall Athens» μεταξύ της «L.O.V. A.E.» και του Δήμου Αλοννήσου  και την παροχή υπηρεσίας για το σχεδιασμό, την υλοποίηση και την επίβλεψη υλοποίησης εκθεσιακού περιπτέρου στο Mall Athens για την τουριστική προβολή του Δήμου Αλοννήσου, από το αρχιτεκτονικό γραφείο «Κ2 architects – ΚΑΡΑΧΑΛΙΟ ΑΝΤΩΝΙΟ – ΚΑΡΥΓΙΑΝΝΗ ΕΦΗ – ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΕΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ – ΠΟΛΕΟΔΟΜΟΙ».

Επίσης, ενέκρινε τις μετακινήσεις του κ. Βαφίνη Πέτρου, Δήμαρχο του Δήμου Αλοννήσου, του Αργυρίου Άγγελου, Αντιδήμαρχο του Δήμου Αλοννήσου, του κ. Τσουκανά Παναγιώτη, πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Αλοννήσου και της κας Αναγνώστου Κικής, Πρόεδρο της Επιτροπής Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής του Δήμου Αλοννήσου, προκειμένου να παρευρεθούν στο Mall Athens. Επιπλέον ενέκρινε προμήθεια 25 κιλών Τοπικών εδεσμάτων – γλυκά (αμυγδαλωτά) που θα διατεθούν στο χώρο του εκθεσιακού περιπτέρου στο Mall Athens, προϋπολογισμού και Την Παροχή Υπηρεσίας για την κάλυψη ασφάλειας αστικής ευθύνης για τους επισκέπτες που θα παρευρεθούν στο χώρο του εκθεσιακού περιπτέρου.

διαβάστε ακόμα

Ο συναυλιακός τουρισμός απογειώνει δαπάνες και ζήτηση για διεθνή ταξίδια – «Κλειδί» οι νεότερες γενιές ταξιδιωτών
Τέλος οι Ινσταγκραμικές φωτογραφίες – Οι ταξιδιώτες επιζητούν αληθινές εικόνες ξεκούραστων διακοπών
Πάνω από τις μισές ταξιδιωτικές εταιρίες σχεδιάζουν να επενδύσουν στην A.I.
Τουρισμός | Αυξάνονται οι πρώιμες κρατήσεις για το 2025- Πρώτοι οι Βρετανοί στις κρατήσεις για το α' τρίμηνο
Διευθυντές Ξενοδοχείων Κρήτης | Σεμινάριο για την προστασία των ξενοδοχείων από τρομοκρατική επίθεση ή φυσική καταστροφή
Συνεργασία κοινού κωδικού των Aegean Airlines και Saudia
ASTERIA: Αναβιώνει ο θρυλικός προορισμός της Αθηναϊκής Ριβιέρας
«Απόβαση» 100.000 επισκεπτών το Πάσχα στην Κρήτη
Νέος νόμος για μουσική στα ξενοδοχεία: Εταιρεία παροχής μουσικής παρέχει ελληνική & ξένη μουσική σύμφωνα με την ποσόστωση που απαιτείται
Air France | Η Καλαμάτα νέος προορισμός το καλοκαίρι