Προβολή των Χανίων στο δημοφιλέστερο περιοδικό τουρισμού πολυτελείας στη Γαλλία

20-03-24 | ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ

Η Υπηρεσία ΕΟΤ Εξωτερικού Γαλλίας διοργανώνει ταξίδι εξοικείωσης στα Χανιά κατά το χρονικό διάστημα από 10 έως 14 Ιουνίου, με τη συμμετοχή της ταξιδιωτικής συντάκτριας κας Alexandra Solene Maeva Chassin Queguiner.

Σκοπός της δράσης είναι η συλλογή του απαραίτητου υλικού για τη συγγραφή πολυσέλιδου αφιερώματος στο γαλλικό περιοδικό τουρισμού και lifestyle πολυτελείας «Désirs de Voyages» για την περιοχή των Χανίων, καθιστώντας την Κρήτη ιδανικό προορισμό διακοπών πολυτελείας και top of mind για το γαλλικό κοινό. Το αφιέρωμα στην περιοχή θα καλύπτει ομοίως την πολιτιστική κληρονομιά των Χανίων, τη σύγχρονη τέχνη, την ευεξία, τη γαστρονομία, το shopping και άλλες πτυχές πολυτελείας.

Το «Désirs de Voyages» είναι το δημοφιλέστερο περιοδικό τουρισμού πολυτελείας στη Γαλλία, σε έντυπη και διαδικτυακή μορφή, το οποίο κυκλοφορεί διμηνιαίως και απευθύνεται σε ένα κοινό με υψηλή αγοραστική δύναμη και ανώτερο κοινωνικο-οικονομικό επίπεδο που αναζητά νέες αυθεντικές ταξιδιωτικές εμπειρίες με γνώμονα την πολυτέλεια και την ευεξία, με μεγάλο ενδιαφέρον για την Ελλάδα. Τα τεύχη του περιοδικού παραμένουν προς πώληση τρεις μήνες μετά την κυκλοφορία τους. Το αναγνωστικό κοινό είναι μεικτό (58% γυναίκες – 42% άνδρες), κυρίως αστικό, άνω των 35 ετών, το οποίο ταξιδεύει τρεις – τέσσερις φορές τον χρόνο σε προορισμούς μέσης ή μεγάλης απόστασης, είτε οικογενειακώς, είτε ως ζευγάρι, είτε ατομικά.

Το εν λόγω περιοδικό πέραν της Γαλλίας πωλείται και διατίθεται ηλεκτρονικά και σε άλλες γαλλόφωνες χώρες, όπως είναι ο Καναδάς, η Ελβετία, το Λουξεμβούργο, το Βέλγιο, η Τυνησία, το Μαρόκο, τα υπερπόντια νησιά της Γαλλίας κλπ. Κυκλοφορεί σε 70.000 αντίτυπα και πωλείται επίσης στα ψηφιακά κιόσκια των Cafeyn, Fnac, Apple, Viapresse, Tourabo, κλπ. Η κα Chassin,τον Οκτώβριο του 2022, συμμετείχε σε ταξίδι εξοικείωσης στην Αθήνα και με αφιέρωμά της προέβαλε την ελληνική πρωτεύουσα, το αθηναϊκό lifestyle και την ανερχόμενη τάση City Break.

διαβάστε ακόμα

Προβολή της Κρήτης στην Ολλανδία | φιλοξενία δημοσιογράφων και εκπροσώπων του Corendon
Domes Resorts | Ταξίδια γνωριμίας με τα ξενοδοχεία της από 260 Βρετανούς ταξιδιωτικούς πράκτορες
Δήμος Θερμαϊκού: Πρόταση για 3 παραλίες στο πρόγραμμα προσβασιμότητας του υπ. Τουρισμού
Ορεινοί Αγώνες Ζυγάκτη Ποταμού Zygaktis Trail στη Δράμα
Ποιοτικός τουρισμός στην Αρκαδία - ποιο μοντέλο ταιριάζει στην περιοχή
Ο τελικός του UEFA Europa Conference League ξεκινάει από το Θησείο και την Πλατεία Κοτζιά- Φεστιβάλ φιλάθλων
RND: «Το εφετινό καλοκαίρι στην Ελλάδα μπορεί να είναι ακόμη πιο ακραίο από το 2023»
Ηρώ Χατζηγεωργίου | Ο τρόπος αξιοποίησης των ακινήτων της ΕΤΑΔ θα μεταμορφώσει ολόκληρες περιοχές
United Airlines | Νέα καθημερινή απευθείας πτήση από την Αθήνα προς το Σικάγο O’Hare
Γαλάζια Σημαία 2024: 2η η Ελλάδα παγκοσμίως με 652 βραβευμένα σημεία