Δήμος Θεσσαλονίκης: Διαγωνισμός για τη μίσθωση δωματίων σε ξενοδοχεία

15-05-23 | ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ

Ο Δήμος Θεσσαλονίκης προκήρυξε ηλεκτρονικό διαγωνισμό κάτω των ορίων για τη μίσθωση δωματίων σε ξενοδοχεία 2,3,4 και 5 αστέρων.

Αντικείμενο της σύμβασης είναι η μίσθωση των δωματίων  εντός του πολεοδομικού συγκροτήματος της Θεσσαλονίκης, για τις ανάγκες των εκδηλώσεων, δράσεων και προγραμμάτων των υπηρεσιών του Δήμου Θεσσαλονίκης. Η μίσθωση δωματίων σε ξενοδοχεία 2 αστέρων θα πραγματοποιηθεί με τη διαδικασία της απευθείας ανάθεσης.

Η εκτιμώμενη αξία της σύμβασης ανέρχεται στο ποσό των 42.470,09 ευρώ με ΦΠΑ. Η σύμβαση χρηματοδοτείται από Ιδίους Πόρους. Προσφορές υποβάλλονται για ένα, περισσότερα ή όλα τα τμήματα του ενδεικτικού προϋπολογισμού. Σε περίπτωση που κάποιες εκδηλώσεις πραγματοποιηθούν πριν την συμβασιοποίηση των αποτελεσμάτων του διαγωνισμού, ή ακυρωθούν δεν θα συμπεριληφθούν στην Απόφαση κατακύρωσης και στο συμφωνητικό και δεν θα υπάρχει καμιά απαίτηση από τον ανάδοχο/αναδόχους του διαγωνισμού για είσπραξη των αναλογούντων ποσών.

Ως κριτήριο ανάθεσης αναφέρεται η πλέον συμφέρουσα από οικονομική άποψη προσφορά, μόνο βάσει τιμής ανά τμήμα του ενδεικτικού προϋπολογισμού. Ο διαγωνισμός θα πραγματοποιηθεί με χρήση της πλατφόρμας του ΕΣΗΔΗΣ μέσω της διαδικτυακής πύλης www.promitheus.gov.gr στην οποία οι οικονομικοί φορείς υποβάλλουν ηλεκτρονικά τις προφορές τους. Ως καταληκτική ημερομηνία ηλεκτρονικής υποβολής προσφορών αναφέρεται η 02-06-2023 και ώρα 15:00. Η ηλεκτρονική αποσφράγιση των προσφορών θα γίνει στις 09-06-2023 και ώρα 10:00.

διαβάστε ακόμα

Υπερ- τουρισμός | Ο τουριστικός τομέας δεν πρέπει να αγνοήσει τις διαμαρτυρίες των ντόπιων
Τουρισμός 2024 | Sunvil: Το μεγαλύτερο ελληνικό πρόγραμμα στο Ηνωμένο Βασίλειο με 61 νησιά
Έκθεση φωτογραφιών για τη δράση του John D.S. Pendlebury στη Μάχη της Κρήτης
Άυλη Πολιτιστική Κληρονομιά: Η Περίπτωση των Μάηδων της Μακρινίτσας
«Σκιώδης στόλος» του Πούτιν στον Λακωνικό Κόλπο
Δωρεά του IKOS Olivia για τους Αγώνες Ποδηλασίας στον Πολύγυρο
Προβολή του Δήμου Αριστοτέλη και της Χαλκιδικής στη Γαλλία
Η Κέρκυρα προβάλλεται στην Γερμανία ως geocaching προορισμός
Η κοινοπραξία με επικεφαλής την Certares αναλαμβάνει τις χρηματοοικονομικές υποχρεώσεις της FTI GROUP
Global Traveler: Η Ελλάδα καλύτερος προορισμός Ιστορικών Ατραξιόν στον κόσμο – Βραβεία για Μύκονο και Σαντορίνη