Έκλεισε για φέτος ο κύκλος βραβεύσεων των επισκεπτών φίλων της Ρόδου

26-10-22 | ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ

Με την απονομή τιμητικών διακρίσεων στους τελευταίους 25 επαναλαμβανόμενους επισκέπτες φίλους της Ρόδου η Διεύθυνση Τουρισμού Δήμου Ρόδου έκλεισε, με τρεις σπουδαίες εκδηλώσεις, τον κύκλο των βραβεύσεων στους ανθρώπους εκείνους που λατρεύουν κυριολεκτικά το νησί και το επισκέπτονται επί σειρά ετών, συχνά μετρούν και δεκαετίες, θεωρούν ότι η Ρόδος είναι δικός τους τόπος, σπίτι τους πλέον και δεύτερη πατρίδα, όπως ποτέ δεν κουράζονται να λένε, ζουν εδώ μεγάλα χρονικά διαστήματα, πολλοί εξ αυτών σε δικά τους σπίτια και έχουν αναπτύξει στενούς οικογενειακούς και φιλικούς δεσμούς με κατοίκους του νησιού.   

Για όλους τους επισκέπτες- φίλους της Ρόδου, η  Διεύθυνση Τουρισμού του Δήμου Ρόδου έχει καθιερώσει χρόνια τώρα ένα Πρόγραμμα Επιβράβευσης Επαναλαμβανόμενων Επισκεπτών (Repeaters) της Ρόδου, απονέμοντας τιμητικούς επαίνους και το οποίο αποτελεί ελάχιστη ένδειξη τιμής στους ανθρώπους αυτούς που θεωρούνται και είναι φίλοι του νησιού και το δείχνουν με κάθε τρόπο. 

Σε αυτούς λοιπόν τους ανθρώπους ήταν εξ ολοκλήρου αφιερωμένες οι τρεις εκδηλώσεις απονομής τιμητικών διακρίσεων που διοργάνωσε η Διεύθυνση Τουρισμού του Δήμου Ρόδου, την πρώτη, στις 27 Σεπτεμβρίου 2022 στην αίθουσα εθιμοτυπίας στο Δημαρχείο και τις άλλες δύο στις 5 και 15 Οκτωβρίου 2022 στο γραφείο του εντεταλμένου συμβούλου Τουρισμού και Δημοσίων Σχέσεων Αθανάσιου  Βυρίνη. 

Απευθυνόμενος στους επισκέπτες ο κ. Βυρίνης τόνισε: «Τιμάμε σήμερα όλους εσάς ως ελάχιστη ένδειξη, της χαράς και της ικανοποίησης που μας δίδετε να επιλέγετε τη Ρόδο για να περάσετε τις διακοπές τους ανελλιπώς τα τελευταία χρόνια, που σε πολλές περιπτώσεις φθάνουν και δεκαετίες. Σας ευχαριστούμε  για την παρουσία σας  και φέτος εδώ και είμαστε σίγουροι ότι θα σας βλέπουμε για πολλά χρόνια ακόμα». 

Όλοι οι επισκέπτες ευχαρίστησαν θερμά την αντιδήμαρχο για την εξαιρετική τιμή να τους απονείμει τις τιμητικές διακρίσεις των φίλων της Ρόδου. 

Ο κ. Βυρίνης απένειμε τιμητικές διακρίσεις σε όλους τους επισκέπτες φίλους της Ρόδου από την Βρετανία, Βέλγιο, Γερμανία, Δανία, Πολωνία και Σουηδία.

Συγκεκριμένα τιμήθηκαν : 

27 Σεπτεμβρίου 2022 - βράβευση στο Δημαρχείο 

5 Οκτωβρίου 2022-  βράβευση στο γραφείο του κ. Βυρίνη

15 Οκτωβρίου 2022-  βράβευση στο γραφείο του κ. Βυρίνη 

Τα στελέχη της Διεύθυνσης Τουρισμού μοίρασαν επίσης στους επαναλαμβανόμενους επισκέπτες πλούσιο ενημερωτικό υλικό της Διεύθυνσης Τουρισμού, μελεκούνια, καθώς και δώρα προσφορά των εταιρειών Natura Rodos - Σταύρος Γεώργιος Κάλλας Ο.Ε. και Ν. Τατάκης - Tatakis Wine - Βαγγέλης Τατάκης και 9D Cinema - History of Rhodes “Throne of Helios” και αναμνηστικά δώρα από τα τέκνα του αείμνηστου Ροδίτη επιχειρηματία Αναστασίου Ι. Χατζημανώλη. 

διαβάστε ακόμα

Ξενοδοχεία | Ποιο είναι το τίμημα του Πόρτο Καρράς;
Οι αεροπορικές εταιρείες βαρέθηκαν να επωμίζονται το κόστος άλλων
Υπερ- τουρισμός | Ο τουριστικός τομέας δεν πρέπει να αγνοήσει τις διαμαρτυρίες των ντόπιων
Τουρισμός 2024 | Sunvil: Το μεγαλύτερο ελληνικό πρόγραμμα στο Ηνωμένο Βασίλειο με 61 νησιά
Έκθεση φωτογραφιών για τη δράση του John D.S. Pendlebury στη Μάχη της Κρήτης
Άυλη Πολιτιστική Κληρονομιά: Η Περίπτωση των Μάηδων της Μακρινίτσας
«Σκιώδης στόλος» του Πούτιν στον Λακωνικό Κόλπο
Δωρεά του IKOS Olivia για τους Αγώνες Ποδηλασίας στον Πολύγυρο
Προβολή του Δήμου Αριστοτέλη και της Χαλκιδικής στη Γαλλία
Η Κέρκυρα προβάλλεται στην Γερμανία ως geocaching προορισμός