Η Ίος προσεγγίζει τη Βραζιλία και «επενδύει» σε νέες τεχνικές προβολής

16-05-22 | ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ

Το «βλέμμα» του στις νέες αγορές στρέφει ο Δήμος Ιητών, αξιοποιώντας τα νέα τουριστικά δεδομένα που διαμορφώνονται μετά τη χαλάρωση των περιορισμών λόγω πανδημίας. 

Ο κύκλος δημοσιογραφικών αποστολών «άνοιξε» πριν λίγες ημέρες με την προγραμματισμένη επίσκεψη της έγκυρης δημοσιογράφου και influencer Natália Manczyk. Mε 15 έτη εμπειρίας, η δημοφιλής blogger αρθρογραφεί κατά καιρούς στον κορυφαίο ειδησεογραφικό ιστότοπο της Βραζιλίας Catraca Livre με 53 εκατομμύρια επισκέψεις τον μήνα, διαθέτει δεκάδες χιλιάδες φίλους στο instagram, πιστούς αναγνώστες στο blog και 150.000 φίλους στο Kwai που είναι η δημοφιλής εφαρμογή της Βραζιλίας, παρόμοια του TIK TOK.

Η έμπειρη δημοσιογράφος είχε τη δυνατότητα να εξερευνήσει τις εξωτικές παραλίες, τα διαχρονικά ιστορικά μνημεία, τον Τάφο το Ομήρου και τα γραφικά σοκάκια. Βίωσε τις δραστηριότητες και πήρε μία ικανοποιητική «γεύση» από την τοπική κουζίνα και την ποιότητα των τουριστικών υπηρεσιών στο μαγευτικό νησί των Κυκλάδων.

«Η Ίος αλλάζει και εξελίσσεται και μαζί αλλάζουμε και αναπτύσσουμε τους τρόπους προβολής της. Δήμος και επαγγελματίες κάναμε μαζί την υπέρβαση παρά τις αντιξοότητες και αναδειχθήκαμε σε πρώτη νησιωτική περιοχή της Ελλάδας με τις μεγαλύτερες ποσοστιαίες ακτοπλοϊκές αφίξεις για το 2021, όμως ιδιαίτερα αισιόδοξες είναι και οι προβλέψεις για την επικείμενη τουριστική σεζόν», δήλωσε ο Δήμαρχος Ιητών, Γκίκας Γκίκας.

Τη δημοσιογραφική επίσκεψη οργάνωσε ο Πρόεδρος της Επιτροπής Τουρισμού του Δήμου, Αντώνης Μέττος και τον συντονισμό ανέλαβε ο Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου, Πλούτωνας Κοριτσιάδης. 

 

 

 

διαβάστε ακόμα

Δωρεά του IKOS Olivia για τους Αγώνες Ποδηλασίας στον Πολύγυρο
Προβολή του Δήμου Αριστοτέλη και της Χαλκιδικής στη Γαλλία
Η Κέρκυρα προβάλλεται στην Γερμανία ως geocaching προορισμός
Η κοινοπραξία με επικεφαλής την Certares αναλαμβάνει τις χρηματοοικονομικές υποχρεώσεις της FTI GROUP
Global Traveler: Η Ελλάδα καλύτερος προορισμός Ιστορικών Ατραξιόν στον κόσμο – Βραβεία για Μύκονο και Σαντορίνη
ΠΟΞ προς Booking: Παραβιάζεται το νόμιμο δικαίωμα των Ελληνικών ξενοδοχείων στις προκαταβολές
Με πτήσεις της AEGEAN και της Olympic Air θα ταξιδέψει το Άγιο Φως σε διάφορες περιοχές της Ελλάδας
ΔΥΠΑ | Ενεργοποιήθηκαν 8.575 επιταγές κοινωνικού τουρισμού τον Απρίλιο
Συλλυπητήρια ανακοίνωση από την ΣΕΤΚΕ
MyCoast: | Η νέα ψηφιακή εφαρμογή για την τήρηση της νομιμότητας σε αιγιαλό και παραλίες