Δήμος Θεσσαλονίκης: Διαγωνισμός για μίσθωση δωματίων σε ξενοδοχεία

11-04-22 | ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ

O Δήμος Θεσσαλονίκης προκήρυξε ηλεκτρονικό διαγωνισμό κάτω των ορίων για την ανάθεση της υπηρεσίας μίσθωσης δωματίων σε ξενοδοχεία 2, 3, 4 και 5 αστέρων για τις ανάγκες του Δήμου, προϋπολογισμού δαπάνης 43.067,52 ευρώ με ΦΠΑ.

Αναλυτικά, αντικείμενο της σύμβασης είναι η μίσθωση δωματίων σε ξενοδοχεία 2, 3, 4 και 5 αστέρων εντός του πολεοδομικού συγκροτήματος της Θεσσαλονίκης, για τις ανάγκες των εκδηλώσεων, δράσεων και προγραμμάτων των υπηρεσιών του Δήμου Θεσσαλονίκης.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλουν προσφορά για ένα ή για περισσότερα τμήματα. Σε κάθε περίπτωση, επί ποινή αποκλεισμού, η προσφορά θα πρέπει να καλύπτει υποχρεωτικά το σύνολο του κάθε προσφερόμενου τμήματος. Ως κριτήριο ανάθεσης της σύμβασης αναφέρεται η πλέον συμφέρουσα από οικονομική άποψη προσφορά, μόνο βάσει τιμής ανά τμήμα του ενδεικτικού προϋπολογισμού.

Σε περίπτωση που κάποιες εκδηλώσεις πραγματοποιηθούν πριν την συμβασιοποίηση των αποτελεσμάτων του διαγωνισμού, ή ακυρωθούν δεν θα συμπεριληφθούν στην Απόφαση κατακύρωσης και στο συμφωνητικό και δεν θα υπάρχει καμία απαίτηση από τον ανάδοχο/αναδόχους του διαγωνισμού για είσπραξη των αναλογούντων ποσών.

Ως καταληκτική ημερομηνία ηλεκτρονικής υποβολής προσφορών αναφέρεται η 26η Απριλίου και ώρα 15:00. Η ηλεκτρονική αποσφράγιση των προσφορών θα γίνει στις 3 Μαΐου και ώρα 10:00.

 
 
 
 
 

διαβάστε ακόμα

Η Χαβάη ψήφισε νόμο για τον περιορισμό των βραχυπρόθεσμων μισθώσεων
Ο τουρισμός εισέφερε 215 δισ. ευρώ στην οικονομία της Ιταλίας το 2023
Τουρκικός τουρισμός | Ρεκόρ αφίξεων το α' 4μηνο στην Αττάλεια
Πεζοπορικές ξεναγήσεις στο Βόλο από το Μάιο έως το Σεπτέμβριο
Προβολή της Αθήνας και της Σκύρου σε γερμανόφωνο περιοδικό
Η AEGEAN και η Olympic Air μετέφεραν το Άγιο Φως στην ελληνική επικράτεια
Η Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου σε γαστρονομική εκδήλωση στο Βουκουρέστι
Δράσεις για την τουριστική προβολή της Ελλάδας σε Σουηδία και Ελβετία
Ξενοδοχεία | Ποιο είναι το τίμημα του Πόρτο Καρράς;
Οι αεροπορικές εταιρείες βαρέθηκαν να επωμίζονται το κόστος άλλων