Conde Nast traveller | Τα 23 καλύτερα ελληνικά νησιά

21-02-22 | ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ

Τα 23 καλύτερα ελληνικά νησιά για επίσκεψη το 2022 ξεχωρίζει σε ειδικό αφιέρωμα το περιοδικό Conde Nast traveller στη διαδικτυακή του έκδοση με πρώτη τη Σαντορίνη που , πέρα από τις φυσικές της ομορφιές, τη συστήνει και για το γαμήλιο τουρισμό. Ειδικά για τη συγκεκριμένη μορφή τουρισμού η Σαντορίνη περιλαμβάνεται στις προτάσεις του περιοδικού και σε διαφορετική έκδοση, μαζί με άλλους εξωτικούς προορισμούς.

Στο αφιέρωμα για τα καλύτερα νησιά του 2022 συγκαταλέγονται επίσης η Μήλος, η Τήνος, η Αμοργός  η Νάξος, η Φολέγανδρος, η Σύρος, η Σέριφος, η Σίφνος, η Μύκονος, η Ύδρα, η Κέρκυρα, η Ζάκυνθος, η Κεφαλονιά, οι Παξοί, η Ιθάκη, η Λευκάδα, η Κρήτη, η Πάτμος, η Σύμη, η Αστυπάλαια, η Ρόδος και η Σκιάθος

Χαρακτηριστικά: Για τη Μήλο αναφέρει ότι τα τελευταία χρόνια έγινε ευρύτερα γνωστή, χάρη στις περιγραφές και από το instagram "που είναι γεμάτο με πλάνα από τους κυματιστούς λευκούς βράχους στο Σαρακίνικο, την πράσινη τρύπα για κολύμπι στον Παπαφράγκα, τα πολύχρωμα σύρματα, ενώ τις καλύτερες φωτογραφίες θα τις βρείτε στο Κλήμα και στα Μανδράκια". Το δημοσίευμα αναφέρεται και στις θερμές πηγές που αναβλύζουν στο νησί που όπως επισημαίνει 'είναι ζωγραφισμένο".

Για την Τήνο γράφει ότι ενώ απέχει μόλις 15 λεπτά από τη Μύκονο δεν διακρίνεται για συνωστισμό τουριστών και προσθέτει ότι διαθέτει 50 χωριά που συναγωνίζονται σε ομορφιά και επισημαίνει ότι το νησί "είναι από θαύμα ανέγγιχτο".

διαβάστε ακόμα

Η Χαβάη ψήφισε νόμο για τον περιορισμό των βραχυπρόθεσμων μισθώσεων
Ο τουρισμός εισέφερε 215 δισ. ευρώ στην οικονομία της Ιταλίας το 2023
Τουρκικός τουρισμός | Ρεκόρ αφίξεων το α' 4μηνο στην Αττάλεια
Πεζοπορικές ξεναγήσεις στο Βόλο από το Μάιο έως το Σεπτέμβριο
Προβολή της Αθήνας και της Σκύρου σε γερμανόφωνο περιοδικό
Η AEGEAN και η Olympic Air μετέφεραν το Άγιο Φως στην ελληνική επικράτεια
Η Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου σε γαστρονομική εκδήλωση στο Βουκουρέστι
Δράσεις για την τουριστική προβολή της Ελλάδας σε Σουηδία και Ελβετία
Ξενοδοχεία | Ποιο είναι το τίμημα του Πόρτο Καρράς;
Οι αεροπορικές εταιρείες βαρέθηκαν να επωμίζονται το κόστος άλλων