Ταξίδι εξοικείωσης 38 πρακτόρων από την Αυστρία στην Πάρο

27-09-21 | ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ

Η Πάρος εδραιώνει την παρουσία της στην αυστριακή τουριστική αγορά με την πραγματοποίηση δύο συνεχόμενων επισκέψεων 38 ταξιδιωτικών πρακτόρων το περασμένο Σαββατοκύριακο και το επόμενο στο νησί.

 Πρόκειται για δύο ταξίδια εξοικείωσης πρακτόρων από τα μεγαλύτερα τουριστικά Γραφεία της Αυστρίας με συνδιοργανωτές το Γραφείο ΕΟΤ Αυστρίας και τον Tour Operator Springer Reisen που είναι και ο πρώτος στην Ευρώπη που συνέδεσε την Πάρο απευθείας με την Αυστρία.

Η πολύ σημαντική αυτή δράση έρχεται σε συνέχεια των επιτυχημένων διαδικτυακών συναντήσεων που πραγματοποιήθηκαν μέσω της πλατφόρμας mtcgroup.gr από εκπροσώπους του Δήμου στη διάρκεια της πανδημίας με σημαντικούς παράγοντες της ταξιδιωτικής αγοράς και δημοσιογράφους από την Αυστρία. Η προσέγγιση της αυστριακής τουριστικής αγοράς πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της σημαντικής έκθεσης “DigitalFerien-MesseViennaSummerEdition” τον περασμένο Μάϊο όπου ο Δήμος Πάρου συμμετείχε με εικονικό περίπτερο  ενώ είχε επιπλέον πραγματοποιήσει από το Δεκέμβριο του 2020 σειρά ψηφιακών (virtual) συναντήσεων με εκπροσώπους των ΜΜΕ, travelbloggers και τουριστικά γραφεία προκειμένου να καλύψει το κενό από την αναβολή λόγω πανδημίας σημαντικών εκθέσεων σε Βιέννη και Ζυρίχη. 

Σημειώνεται ότι ο tour operator Springer Reisen πραγματοποιεί σε συνεργασία με την ελληνική αεροπορική εταιρεία SKY Express από τον περασμένο Ιούνιο εβδομαδιαίες πτήσεις προς το νησί από δύο πόλεις της Αυστρίας  που αναμένεται να διαρκέσουν έως τον Οκτώβριο.

 

 

διαβάστε ακόμα

Προβολή της Ελλάδας στη Στοκχόλμη ως ιδανικός προορισμός για συνταξιούχους
Η συμβολή του ΞΕΕ στην τουριστική ανάδειξη του Έβρου
To πρώτο Σχολείο Τουρισμού OnTour Κρήτης - Μαλεβίζι στις 28 Μαΐου
Το προεδρείο της Επιτροπής Τουριστικής Ανάπτυξης της ΚΕΔΕ
Ταξίδι γνωριμίας με τη Ρόδο από αποστολή της Jet2Holidays
Ο συναυλιακός τουρισμός απογειώνει δαπάνες και ζήτηση για διεθνή ταξίδια – «Κλειδί» οι νεότερες γενιές ταξιδιωτών
Τέλος οι Ινσταγκραμικές φωτογραφίες – Οι ταξιδιώτες επιζητούν αληθινές εικόνες ξεκούραστων διακοπών
Πάνω από τις μισές ταξιδιωτικές εταιρίες σχεδιάζουν να επενδύσουν στην A.I.
Τουρισμός | Αυξάνονται οι πρώιμες κρατήσεις για το 2025- Πρώτοι οι Βρετανοί στις κρατήσεις για το α' τρίμηνο
Διευθυντές Ξενοδοχείων Κρήτης | Σεμινάριο για την προστασία των ξενοδοχείων από τρομοκρατική επίθεση ή φυσική καταστροφή