Δήμος Λίμνης Πλαστήρα: Δημοπρασία για την εκμίσθωση του Δημοτικού Ξενώνα Μοσχάτου

06-09-21 | ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ

Ο Δήμος Λίμνης Πλαστήρα προχώρησε σε ανοιχτή δημοπρασία πλειοδοτική, φανερή και προφορική για την εκμίσθωση του Δημοτικού Ξενώνα Μοσχάτου στη θέση Τσαρδάκι.

Ο Ξενώνας, ιδιοκτησίας του Δήμου Λίμνης Πλαστήρα, εμβαδού 407,11 τ.μ. βρίσκεται εκτός του οικισμού της τοπικής κοινότητας Μοσχάτου και αναπτύσσεται σε οικοπεδική έκταση εμβαδού 3.209,25 τ.μ. Το ακίνητο θα χρησιμοποιηθεί αποκλειστικά για χρήση ξενώνα, απαγορευμένης ρητά, με ευθύνη του μισθωτή, κάθε άλλης χρήσης.

Η διάρκεια της μίσθωσης ορίζεται σε 6 χρόνια από την υπογραφή του μισθωτηρίου συμβολαίου και με δικαίωμα παράτασης, εάν ζητηθεί, για άλλα 3 χρόνια, κατόπιν σχετικής απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου σύμφωνα με τις διατάξεις περί επαγγελματικών μισθώσεων και εφόσον κριθεί ότι ο μισθωτής τηρεί πιστά τους όρους της μίσθωσης. Απαραίτητη προϋπόθεση προς τούτο είναι ότι ο μισθωτής θα αιτηθεί την παράταση της μίσθωσης τουλάχιστον 6 μήνες πριν τη λήξη της.

Η δημοπρασία θα διεξαχθεί στο Δημοτικό Κατάστημα του Δήμου Λίμνης Πλαστήρα στο Μορφοβούνι την Τρίτη 7 Σεπτεμβρίου και από ώρα 10:00 π.μ. μέχρι 12:00 μ.μ. Το κατώτατο όριο πρώτης προσφοράς ορίζεται στο ποσό των 300 ευρώ μηνιαίως, πλέον χαρτοσήμου και λοιπών νόμιμων προσαυξήσεων και ο μισθωτής θα αναλάβει αποκλειστικά με δικές του δαπάνες το σύνολο της δαπάνης ανακαίνισης ή ανακατασκευής-συντήρησης του ακινήτου.

διαβάστε ακόμα

«Σκιώδης στόλος» του Πούτιν στον Λακωνικό Κόλπο
Δωρεά του IKOS Olivia για τους Αγώνες Ποδηλασίας στον Πολύγυρο
Προβολή του Δήμου Αριστοτέλη και της Χαλκιδικής στη Γαλλία
Η Κέρκυρα προβάλλεται στην Γερμανία ως geocaching προορισμός
Η κοινοπραξία με επικεφαλής την Certares αναλαμβάνει τις χρηματοοικονομικές υποχρεώσεις της FTI GROUP
Global Traveler: Η Ελλάδα καλύτερος προορισμός Ιστορικών Ατραξιόν στον κόσμο – Βραβεία για Μύκονο και Σαντορίνη
ΠΟΞ προς Booking: Παραβιάζεται το νόμιμο δικαίωμα των Ελληνικών ξενοδοχείων στις προκαταβολές
Με πτήσεις της AEGEAN και της Olympic Air θα ταξιδέψει το Άγιο Φως σε διάφορες περιοχές της Ελλάδας
ΔΥΠΑ | Ενεργοποιήθηκαν 8.575 επιταγές κοινωνικού τουρισμού τον Απρίλιο
Συλλυπητήρια ανακοίνωση από την ΣΕΤΚΕ