Ομοσπονδία Πάλης: Διαγωνισμός για υπηρεσίες διαμονής και διατροφής στην Ξάνθη

28-07-21 | ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ

Η Ελληνική Ομοσπονδία Πάλης προκήρυξε διαγωνισμό  με ανοικτή διαδικασία μέσω ΕΣΗΔΗΣ για την παροχή υπηρεσιών διαμονής και διατροφής για τη Διοργάνωση του Βαλκανικού Πρωταθλήματος U15 και Παίδων/Κορασίδων Ελευθέρας, Γυναικείας και Ελληνορωμαϊκής Πάλης που θα πραγματοποιηθεί στην Ξάνθη 28-31/10/2021. Η  εκτιμώμενη αξία της σύμβασης ανέρχεται στο ποσό των 95.000 ευρώ μη συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ. Η καταληκτική ημερομηνία παραλαβής των προσφορών είναι η 11/08/2021 και ώρα 23:59.

Οι συμμετέχοντες θα διαμείνουν σε ξενοδοχεία της έδρας της διοργάνωσης τα οποία θα απέχουν το μέγιστο 20 χλμ από την αθλητική εγκατάσταση. Τα ξενοδοχεία για τους αθλητές και τους κριτές θα πρέπει να είναι 3ων ή/και 4ων αστέρων σε δίκλινα δωμάτια και για τους επίσημους 4ων ή/και 5 αστέρων σε μονόκλινα-δίκλινα δωμάτια. Λόγω του όγκου των συμμετοχών, η διαμονή μπορεί να προσφερθεί σε περισσότερα από ένα ξενοδοχεία ωστόσο ο συνολικός αριθμός των προσφερόμενων ξενοδοχείων δεν μπορεί να είναι μεγαλύτερος των πέντε.

Τα πακέτα φιλοξενίας θα συμπεριλαμβάνουν πλήρη διατροφή, δηλαδή πρωινό, μεσημεριανό και δείπνο. Επίσης, σε ημέρα που θα συμφωνηθεί θα προσφερθεί επίσημο δείπνο σε VIPs και κριτές με ονομαστική λίστα που θα συμφωνηθεί με την Ομοσπονδία.

 

διαβάστε ακόμα

Ξενοδοχεία | Ποιο είναι το τίμημα του Πόρτο Καρράς;
Οι αεροπορικές εταιρείες βαρέθηκαν να επωμίζονται το κόστος άλλων
Υπερ- τουρισμός | Ο τουριστικός τομέας δεν πρέπει να αγνοήσει τις διαμαρτυρίες των ντόπιων
Τουρισμός 2024 | Sunvil: Το μεγαλύτερο ελληνικό πρόγραμμα στο Ηνωμένο Βασίλειο με 61 νησιά
Έκθεση φωτογραφιών για τη δράση του John D.S. Pendlebury στη Μάχη της Κρήτης
Άυλη Πολιτιστική Κληρονομιά: Η Περίπτωση των Μάηδων της Μακρινίτσας
«Σκιώδης στόλος» του Πούτιν στον Λακωνικό Κόλπο
Δωρεά του IKOS Olivia για τους Αγώνες Ποδηλασίας στον Πολύγυρο
Προβολή του Δήμου Αριστοτέλη και της Χαλκιδικής στη Γαλλία
Η Κέρκυρα προβάλλεται στην Γερμανία ως geocaching προορισμός