Η παραλία Πρέβελη και η Οία στους κορυφαίους ρομαντικούς προορισμούς της Ευρώπης το 2021

10-02-21 | ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ

Η Παραλία Πρέβελη στο Νομό Ρεθύμνης και η Οία στη Σαντορίνη αποτελούν, σύμφωνα με την ταξιδιωτική ιστοσελίδα www.europeanbestdestinations.com, ιδανικούς προορισμούς για ερωτευμένους, οι οποίοι επιθυμούν να ξεφύγουν από τις παραδοσιακές επιλογές, όπως η Βενετία, η Πράγα ή η Βουδαπέστη, και αναζητούν πρωτότυπες και περισσότερο αυθεντικές ρομαντικές αποδράσεις.

 «Η Κρήτη είναι ένας από τους αγαπημένους προορισμούς των ταξιδιωτών, οι οποίοι αγαπούν τον ήλιο, τις άψογες υποδομές φιλοξενίας και την πληθώρα γαστρονομικών επιλογών και ειδικών μενού  διατροφής. Η Κρητική Διατροφή, γνωστή ως μια από τις καλύτερες δίαιτες στον κόσμο, προάγει τη μακροζωία και ενισχύει τη σωστή λειτουργία της καρδιάς. Περιποιηθείτε, λοιπόν, την καρδιά σας, προσφέροντας στον εαυτό σας μια ρομαντική διαμονή στην Κρήτη για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου. H Παραλία Πρέβελη με τον επιβλητικό βράχο σε σχήμα καρδιάς είναι μοναδική σε είδος, καθώς βρίσκεται σε ένα φυσικό καταφύγιο, στην έξοδο του Μεγάλου Ποταμού, δίνοντας την επιλογή για κολύμπι είτε στο παγωμένο νερό της λίμνης που σχηματίζεται είτε στο θερμότερο νερό της θάλασσας.», αναφέρει η ιστοσελίδα www.europeanbestdestinations.com.

Για την Οία η ιστοσελίδα, που προβάλει τον ευρωπαϊκό τουρισμό, γράφει ότι είναι το αυθεντικό χωριό της Σαντορίνης, με πολύχρωμα σπίτια και απότομα σοκάκια, που το καθιστούν έναν από τους πιο ρομαντικούς προορισμούς για την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου στην Ευρώπη.

Αξίζει να αναφερθεί ότι η συγκεκριμένη λίστα των κορυφαίων ρομαντικών προορισμών για το 2021, όπως ενημερώνει το Τμήμα Τουρισμού του Δήμου Ρεθύμνης, έχει αναδημοσιευτεί και στην ιστοσελίδα Forbes US, την οποία επισκέπτονται καθημερινά εκατομμύρια ταξιδιώτες από όλον τον κόσμο, προκειμένου να επιλέξουν τον επόμενο προορισμό τους.

 

 

διαβάστε ακόμα

Σαντορίνη: Οι τρεις αιτίες για την κατολίσθηση στη Θηρασιά – Τι εκτίμησε ο Λέκκας
Αεροδρόμιο Σητείας | Ο καλύτερος Μάρτιος & το καλύτερο α' τρίμηνο των τελευταίων 9 ετών
Ξενοδοχείο μετατρέπεται σε επιπλωμένα διαμερίσματα στο Πευκί - Αποκατάσταση διατηρητέων με τουριστική χρήση στην Αίγινα
Δήμος Βιάννου | Μέτρα για τη λειψυδρία - Stop στις νέες πισίνες
Προορισμοί: ‘Εκθεση Φωτογραφίας στον Βόλο
Αγώνας Ορεινού Τρεξίματος στον Κόζιακα
Το ρομπότ SOPHIA στην 3η Ολυμπιάδα Ρομποτικής στο Ηράκλειο την Κυριακή
Η Ολυμπιακή Φλόγα από την Ελλάδα στη Γαλλία
«The Crete Trip 2024» στην Κρήτη | πολιτιστικό ταξίδι με 900 φοιτητές από 45 χώρες
Μάνος Κόνσολας | «Χρειαζόμαστε μια Εθνική Πολιτική για τις ορεινές περιοχές»