Προβολή της Ελαφονήσου και μέσω κινηματογραφικών και τηλεοπτικών παραγωγών

23-11-20 | ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ

Παγκόσμια προβολή διασφαλίζει με μια ακόμα σειρά ενεργειών η Ελαφόνησος , μετά την εφετινή ανάδειξή της ως δημοφιλούς τουριστικού προορισμού με άρθρα και ρεπορτάζ σε Μέσα διεθνούς εμβέλειας, αλλά και με την προσέλκυση διασημοτήτων που συνέβαλαν με τον τρόπο τους στη διαφήμιση του νησιού.

Συγκεκριμένα, στη διάρκεια των τελευταίων μηνών , από την αρχή του καλοκαιριού έως και πριν λίγες ημέρες, πραγματοποιήθηκαν «γυρίσματα» και φωτογραφήσεις , μεταξύ των οποίων:

Όλες οι παραγωγές, που πραγματοποιήθηκαν με την αυστηρή τήρηση των υγειονομικών κανόνων,  θα πλαισιώνονται από το μαγευτικό σκηνικό του νησιού και, όπως δήλωσε η Δήμαρχος κυρία Έφη Λιάρου, «θα δώσουν την ευκαιρία στο νησί να «ταξιδέψει» με τα τοπία του στην Ελλάδα και το εξωτερικό, προβάλλοντας τη μοναδικότητα και τα ποικίλα ενδιαφέροντα που διαθέτει. Η νέα αυτή σειρά δράσεων θα λειτουργήσει συνδυαστικά  με το μήνυμα της  ασφάλειας που έγκαιρα φροντίσαμε να εκπέμψουμε, αφού στην ουσία, η Ελαφόνησος ,στο μεγαλύτερο μέρος της προσέγγισής της,  έχει οδική πρόσβαση».

Πρόσφατα, η Ελαφόνησος συμμετείχε σε 17 διαδικτυακές συναντήσεις που οργάνωσε η εταιρία συμβούλων του Δήμου, μέσω της πλατφόρμας  www.mtcgroup.gr  πραγματοποιώντας  επαφές με επαγγελματίες του τουρισμού  από το Ηνωμένο Βασίλειο, την Ιταλία, τη Γαλλία, το Ισραήλ, τη Ρουμανία , την Αργεντινή και την Ισπανία.

 

διαβάστε ακόμα

Προβολή της Ελλάδας στη Στοκχόλμη ως ιδανικός προορισμός για συνταξιούχους
Η συμβολή του ΞΕΕ στην τουριστική ανάδειξη του Έβρου
To πρώτο Σχολείο Τουρισμού OnTour Κρήτης - Μαλεβίζι στις 28 Μαΐου
Το προεδρείο της Επιτροπής Τουριστικής Ανάπτυξης της ΚΕΔΕ
Ταξίδι γνωριμίας με τη Ρόδο από αποστολή της Jet2Holidays
Ο συναυλιακός τουρισμός απογειώνει δαπάνες και ζήτηση για διεθνή ταξίδια – «Κλειδί» οι νεότερες γενιές ταξιδιωτών
Τέλος οι Ινσταγκραμικές φωτογραφίες – Οι ταξιδιώτες επιζητούν αληθινές εικόνες ξεκούραστων διακοπών
Πάνω από τις μισές ταξιδιωτικές εταιρίες σχεδιάζουν να επενδύσουν στην A.I.
Τουρισμός | Αυξάνονται οι πρώιμες κρατήσεις για το 2025- Πρώτοι οι Βρετανοί στις κρατήσεις για το α' τρίμηνο
Διευθυντές Ξενοδοχείων Κρήτης | Σεμινάριο για την προστασία των ξενοδοχείων από τρομοκρατική επίθεση ή φυσική καταστροφή