Αυτή είναι η επιτροπή τουρισμού του Δήμου Μαλεβιζίου

16-09-20 | ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ

Οι συνεργασίες και οι συνέργειες θα αποτελέσουν κλειδί για την επόμενη ημέρα του ελληνικού τουρισμού, κάτι το οποίο πρέπει να ληφθεί υπόψη και στο χώρο των Δήμων. 

Οι νέες δημοτικές αρχές που προέκυψαν, μετά την περυσινή εκλογική διαδικασία συνέστησαν σταδιακά Επιτροπές Τουρισμού. Το Tοrnos News θα συνεχίσει να δημοσιεύει τις Επιτροπές Τουρισμού που έχει προχωρήσει η σύσταση τους.

Αναλυτικά ο Δήμος Μαλεβιζίου έχει συστήσει τη νέα του επιτροπή ως εξής:

Τακτικά Μέλη:

Μενέλαος Μποκέας, Πρόεδρος, Γιάννης Μαρής, Χρύσα Λυρώνη, Εύα Κουτσογιαννάκη – Πιτσικάκη, Ιωάννης Ντουλάκης, Ευαγγελία Αποστολάκη, Καλλιόπη Σμαραγδή , Γιώργος Τριανταφύλλου, Σπυρίδων Καπετανάκης, ο Διευθυντής EOT Κρήτης, ένας εκπρόσωπος του Τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων & Τουρισμού, της Σχολής Επιστημών Διοίκησης και Οικονομίας του Ελληνικού Μεσογειακού Πανεπιστημίου, ένας εκπρόσωπος του Συνδέσμου Τουριστικών και Ταξιδιωτικών Γραφείων Κρήτης, ένας δημότης υποδεικνυόμενος από τον Εμπορικό Σύλλογο Γαζίου, ένας δημότης υποδεικνυόμενος από τον Εμπορικό Σύλλογο Αγίας Πελαγίας, ένας εκπρόσωπος του Σωματείου Επαγγελματιών Ξεναγών Κρήτης & Σαντορίνης, ένας εκπρόσωπος της Ένωσης Ξενοδόχων Ηρακλείου, ένας εκπρόσωπος του Σωματείου Ξενοδοχοϋπαλλήλων Ν. Ηρακλείου ,ένας εκπρόσωπος του Παγκρήτιου Συλλόγου Διευθυντών Ξενοδοχείων, ένας εκπρόσωπος της Ένωσης (Filoxenia) Ενοικιαζόμενων Δωματίων Διαμερισμάτων και πολυτελών κατοικιών, ένας εκπρόσωπος της Ομοσπονδίας Επιχειρηματιών Τουριστικών Καταλυμάτων Ανατολικής Κρήτης «ΚΝΩΣΣΟΣ» και τρεις δημότες με εμπειρία σε θέματα τουρισμού.

Αναπληρωματικά Μέλη:

Αναπληρωτής του Διευθυντή EOT Κρήτης, αναπληρωτής του εκπρόσωπου του Τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων & Τουρισμού, της Σχολής Επιστημών Διοίκησης και Οικονομίας του Ελληνικού Μεσογειακού Πανεπιστημίου, αναπληρωτής του εκπρόσωπου του Συνδέσμου Τουριστικών και Ταξιδιωτικών Γραφείων Κρήτης, αναπληρωτής του εκπρόσωπου υποδεικνυόμενου από τον Εμπορικό Σύλλογο Γαζίου, αναπληρωτής του εκπρόσωπου υποδεικνυόμενου από τον Εμπορικό Σύλλογο Αγίας Πελαγίας, αναπληρωτής του εκπρόσωπου του Σωματείου Επαγγελματιών Ξεναγών Κρήτης & Σαντορίνης, αναπληρωτής του εκπρόσωπου της Ένωσης Ξενοδόχων Ηρακλείου, αναπληρωτής του εκπρόσωπου του Σωματείου Ξενοδοχοϋπαλλήλων Ν. Ηρακλείου ,αναπληρωτής του εκπρόσωπου του Παγκρήτιου Συλλόγου Διευθυντών Ξενοδοχείων, αναπληρωτής του εκπρόσωπου της Ένωσης (Filoxenia) Ενοικιαζόμενων Δωματίων Διαμερισμάτων και πολυτελών κατοικιών και αναπληρωτής του εκπρόσωπου της Ομοσπονδίας Επιχειρηματιών Τουριστικών Καταλυμάτων Ανατολικής Κρήτης «ΚΝΩΣΣΟΣ».

διαβάστε ακόμα

Προβολή της Ελλάδας στη Στοκχόλμη ως ιδανικός προορισμός για συνταξιούχους
Η συμβολή του ΞΕΕ στην τουριστική ανάδειξη του Έβρου
To πρώτο Σχολείο Τουρισμού OnTour Κρήτης - Μαλεβίζι στις 28 Μαΐου
Το προεδρείο της Επιτροπής Τουριστικής Ανάπτυξης της ΚΕΔΕ
Ταξίδι γνωριμίας με τη Ρόδο από αποστολή της Jet2Holidays
Ο συναυλιακός τουρισμός απογειώνει δαπάνες και ζήτηση για διεθνή ταξίδια – «Κλειδί» οι νεότερες γενιές ταξιδιωτών
Τέλος οι Ινσταγκραμικές φωτογραφίες – Οι ταξιδιώτες επιζητούν αληθινές εικόνες ξεκούραστων διακοπών
Πάνω από τις μισές ταξιδιωτικές εταιρίες σχεδιάζουν να επενδύσουν στην A.I.
Τουρισμός | Αυξάνονται οι πρώιμες κρατήσεις για το 2025- Πρώτοι οι Βρετανοί στις κρατήσεις για το α' τρίμηνο
Διευθυντές Ξενοδοχείων Κρήτης | Σεμινάριο για την προστασία των ξενοδοχείων από τρομοκρατική επίθεση ή φυσική καταστροφή