O τουρισμός στα Χανιά: Τα 11 αιτήματα του δημάρχου στον κ.Θεοχάρη και τον κ.Φραγκάκη

06-07-20 | ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ

Συνάντηση με τον Υπουργό Τουρισμού, Χάρη Θεοχάρη, και τον Γενικό Γραμματέα του Ε.Ο.Τ., Δημήτρη Φραγκάκη, είχε την Παρασκευή 3/7/2020, στο Γραφείο του ο Δήμαρχος Χανίων, Παναγιώτης Σημανδηράκης. Στη συνάντηση παρευρέθηκαν ο Πρόεδρος του Δ.Σ. Χανίων, Ευτύχης Δαμιανάκης, ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου, Γιώργος Φραγκιαδάκης, καθώς και Αντιδήμαρχοι.

Στο πλαίσιο της συνάντησης ο Δήμαρχος Χανίων έκανε ιδιαίτερη αναφορά στον ρόλο της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, ο οποίος πρέπει να επικεντρώνεται στην ανάδειξη των προβλημάτων“ιδίως στην παρούσα περίοδο, οπότε και απαιτείται μια γενναία υποστήριξη σε όλους τους ανθρώπους, που έχουν πληγεί από τις συνέπειες της πανδημίας. Στόχος όλων, θα πρέπει να είναι η ανακούφιση των επαγγελματιών και των εργαζομένων, που έρχονται αντιμέτωποι με τις ασύμμετρες οικονομικές συνέπειες της πανδημίας. Με ουσιαστικά και δραστικά μέτρα, αλλά και την σωστή αξιοποίηση όλων των διαθέσιμων πόρων της πολιτείας, ώστε να ορθώσει ξανά το ανάστημα της η βαριά μας βιομηχανία.”, ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Σημανδηράκης.

Μάλιστα, ο Δήμαρχος Χανίων παρέδωσε στον Υπουργό Τουρισμό και τον Γ.Γ. του Ε.Ο.Τ. υπόμνημα, με συγκεκριμένα σημεία, στα οποία θα πρέπει να δοθεί έμφαση σε κεντρικό επίπεδο, όπως:

Ακολούθησε συνάντηση του Υπουργού Τουρισμού και του Γ.Γ. του Ε.Ο.Τ. στην Αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου, με τους Δημάρχους του Ν. Χανίων, παρουσία του Βουλευτή Χανίων, Μανούσου Βολουδάκη.

διαβάστε ακόμα

Το ρομπότ SOPHIA στην 3η Ολυμπιάδα Ρομποτικής στο Ηράκλειο την Κυριακή
Η Ολυμπιακή Φλόγα από την Ελλάδα στη Γαλλία
«The Crete Trip 2024» στην Κρήτη | πολιτιστικό ταξίδι με 900 φοιτητές από 45 χώρες
Μάνος Κόνσολας | «Χρειαζόμαστε μια Εθνική Πολιτική για τις ορεινές περιοχές»
Δήμος Αθηναίων: Αυξήθηκαν κατά 54% οι εντολές απομάκρυνσης παράνομων τραπεζοκαθισμάτων
Αγώνας ορεινού τρεξίματος Ανοπαία Ατραπός
Διεθνές Φεστιβάλ Αραδοσίβιων στην Ελασσόνα
Wyndham Hotels & Resorts: Ισχυρό α’ τρίμηνο με ρεκόρ νέων και υπό κατασκευή δωματίων
Πρώην δήμαρχος Βενετίας προς τουρίστες: «Μην πληρώνετε τον φόρο εισόδου στην πόλη»
Έρευνα | Τα καλύτερα και χειρότερα αεροδρόμια στην Ελλάδα, σύμφωνα με τους χρήστες της Google