«Καβάλα – Η γαλάζια πόλη»: Παρουσίαση του προορισμού στην Αθήνα

25-06-20 | ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ

Εκδήλωση για την παρουσίαση του προορισμού «Καβάλα – Η γαλάζια πόλη», σημαντικό μέρος του οποίου αποτελούν και πολιτιστικές δράσεις όπως αυτή του Φεστιβάλ Φιλίππων και Cosmopolis 2020, πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα.

Την εκδήλωση προλόγισε ο Δήμαρχος Καβάλας κ. Θόδωρος Μουριάδης και στη συνέχεια τον λόγο πήρε ο Πρόεδρος της Δημωφέλεια  κ. Παναγιώτης Αγγελίδης, παρουσιάζοντας τα συγκριτικά πλεονεκτήματα του προορισμού και ειδικά για φέτος μετά τα νέα δεδομένα που δημιούργησε η πανδημία.

Επίσης ανακοίνωσε το πρόγραμμα Κοινωνικής Ευθύνης του Δήμου Καβάλας όπου σε συνεργασία με τον Σύνδεσμο Ξενοδόχων Καβάλας  προσφέρονται 45 πακέτα τετραήμερων διανυκτερεύσεων έκαστο για να πραγματοποιήσουν δωρεάν τις φετινές καλοκαιρινές τους διακοπές οι ακούραστοι προστάτες της δημόσιας υγείας, οι νοσηλευτές και οι ιατροί των νοσοκομείων αναφοράς της χώρας μας για τον κορονοϊό.

 Στη συνέχεια, τον λόγο πήρε η κα. Μαριάνθη Καπαράκη, υπεύθυνη του ταξιδιωτικού γραφείου TOP KINISIS HELLAS στην Αθήνα, η οποία παρουσίασε το καινοτόμο τουριστικό πρόγραμμα που προέκυψε μετά από την συνεργασία του γραφείου της με τον Δήμο Καβάλας και τον Σύνδεσμο Ξενοδόχων Καβάλας. Η καινοτομία του προγράμματος έγκειται στην ευνοϊκή πολιτική εξόφλησης, ήτοι εξόφλησης σε 6 άτοκες μηνιαίες δόσεις, για όποιον επιλέξει οποιοδήποτε ταξιδιωτικό προϊόν από αυτά που προσφέρονται εντός του Δήμου Καβάλας, καθώς και στις δωρεάν παροχές που προσφέρονται από τον Δήμο Καβάλας όπως π.χ. δωρεάν είσοδοι στο Φρούριο και στο Μουσείο Καπνού και δωρεάν καθημερινές πηλοθεραπείες στο Πηλοθεραπευτήριο Κρηνίδων. Το καινοτόμο αυτό πρόγραμμα απευθύνεται τόσο σε Έλληνες όσο και σε Κύπριους πολίτες καθώς το TOP KINISIS είναι ο μεγαλύτερος ταξιδιωτικός οργανισμός της Κύπρου.

Τον γύρο των παρουσιάσεων έκλεισε ο καλλιτεχνικός διευθυντής κ. Άλκης Ζοπόγλου, ο οποίος παρουσίασε την ιδέα, τη δομή και το πρόγραμμα του φετινού ανανεωμένου Φεστιβάλ Cosmopolis2020. 

 H εκδήλωση αυτή αποτελεί μέρος του σημαντικού και στοχευμένου προγράμματος τουριστικής προβολής του Δήμου Καβάλας, όπως αυτό αναμορφώθηκε ώστε να αντιμετωπίσει αποτελεσματικά τις προκλήσεις και το νέο περιβάλλον που δημιούργησε η υγειονομική κρίση των τελευταίων μηνών και οι επιπτώσεις της στη φετινή τουριστική περίοδο. 

διαβάστε ακόμα

Η Χαβάη ψήφισε νόμο για τον περιορισμό των βραχυπρόθεσμων μισθώσεων
Ο τουρισμός εισέφερε 215 δισ. ευρώ στην οικονομία της Ιταλίας το 2023
Τουρκικός τουρισμός | Ρεκόρ αφίξεων το α' 4μηνο στην Αττάλεια
Πεζοπορικές ξεναγήσεις στο Βόλο από το Μάιο έως το Σεπτέμβριο
Προβολή της Αθήνας και της Σκύρου σε γερμανόφωνο περιοδικό
Η AEGEAN και η Olympic Air μετέφεραν το Άγιο Φως στην ελληνική επικράτεια
Η Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου σε γαστρονομική εκδήλωση στο Βουκουρέστι
Δράσεις για την τουριστική προβολή της Ελλάδας σε Σουηδία και Ελβετία
Ξενοδοχεία | Ποιο είναι το τίμημα του Πόρτο Καρράς;
Οι αεροπορικές εταιρείες βαρέθηκαν να επωμίζονται το κόστος άλλων