Οι εκδηλώσεις την εποχή του κορωνοϊού: Πρωτοποριακές διοργανώσεις Drive cinema και Disco car

05-06-20 | ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ

Οι συνέπειες της έξαρσης του κορωνοϊού παγκοσμίως, έχουν ως αποτέλεσμα και τη δημιουργία νέων, ευφάνταστων εκδηλώσεων σε πολλές περιοχές της Ελλάδας, με σκοπό την ελαχιστοποίηση των αρνητικών οικονομικών επιπτώσεων της πανδημίας στον τουρισμό αλλά και της ψυχικής ανάτασης κατοίκων και επισκεπτών.

Μία τέτοια πρωτοβουλία υλοποιεί με απόφασή της η  Δημοτική Επιχείρηση Κοινωνικής Πολιτιστικής και Τουριστικής Ανάπτυξης (Δ.Ε.Κ.Πο.Τ.Α) του Δήμου Δράμας, με την πραγματοποίηση δύο πρωτοποριακών εκδηλώσεων:

Η πρώτη εκδήλωση, θερινός κινηματογράφος αυτοκινήτου DRIVE CINEMA, θα λάβει χώρα στις 24 Ιουνίου και ώρα 21:30 μ.μ. , ενώ η δεύτερη εκδήλωση,  μουσική βραδιά αυτοκινήτου Disco car, θα διεξαχθεί στις 26 Ιουνίου και ώρα 21:30 μ.μ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι διοργανωτές θα υιοθετήσουν όλους τους κανόνες υγιεινής και θα μεριμνήσουν για την προμήθεια αντισηπτικών διαλυμάτων, μασκών και γαντιών που θα παρέχονται σε όλο το χώρο της εκδήλωσης. Επιπλέον, τα απαραίτητα μέτρα υγιεινής καθώς και οι απαιτούμενες αποστάσεις μεταξύ των παρευρισκόμενων θα ελέγχονται αυστηρά από την εταιρία φύλαξης η οποία θα βρίσκεται στο χώρο για την ασφάλεια των συμμετεχόντων.

Τέλος, διαφαίνεται μία καταλυτική επιθυμία των δήμων ανά την χώρα να προβούν σε καινοτόμες δράσεις, οι οποίες είναι αποτέλεσμα δημιουργικών σκέψεων, με στόχο να συμβάλουν με κάθε δυνατό τρόπο στη βελτίωσης της καθημερινότητας των πολιτών μέσα από τον πολιτισμό και την τέχνη και παράλληλα τηρώντας όλα τα μέτρα ασφαλείας απέναντι στον κορωνοϊό. 

 

 

 

διαβάστε ακόμα

Σαντορίνη: Οι τρεις αιτίες για την κατολίσθηση στη Θηρασιά – Τι εκτίμησε ο Λέκκας
Αεροδρόμιο Σητείας | Ο καλύτερος Μάρτιος & το καλύτερο α' τρίμηνο των τελευταίων 9 ετών
Ξενοδοχείο μετατρέπεται σε επιπλωμένα διαμερίσματα στο Πευκί - Αποκατάσταση διατηρητέων με τουριστική χρήση στην Αίγινα
Δήμος Βιάννου | Μέτρα για τη λειψυδρία - Stop στις νέες πισίνες
Προορισμοί: ‘Εκθεση Φωτογραφίας στον Βόλο
Αγώνας Ορεινού Τρεξίματος στον Κόζιακα
Το ρομπότ SOPHIA στην 3η Ολυμπιάδα Ρομποτικής στο Ηράκλειο την Κυριακή
Η Ολυμπιακή Φλόγα από την Ελλάδα στη Γαλλία
«The Crete Trip 2024» στην Κρήτη | πολιτιστικό ταξίδι με 900 φοιτητές από 45 χώρες
Μάνος Κόνσολας | «Χρειαζόμαστε μια Εθνική Πολιτική για τις ορεινές περιοχές»