Επιμορφωτικό πρόγραμμα για τον τουρισμό για τους δημότες της Κέας

12-02-20 | ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ

Το πρώτο εκπαιδευτικό πρόγραμμα για τον τουρισμό για τους δημότες της Κέας οργανώνεται στο νησί από τον Δήμο Κέας με χορηγό την Dolphin Capital, εν όψει της λειτουργίας του  One & Only Kea Island.

Στόχος του προγράμματος είναι να δοθεί η δυνατότητα σε νέους ανθρώπους, αλλά και στους τοπικούς επιχειρηματίες που δραστηριοποιούνται ήδη στον κλάδο και ενδεχομένως διαθέτουν μόνο εμπειρική γνώση του αντικειμένου, να παρακολουθήσουν ΔΩΡΕΑΝ υψηλού επιπέδου επαγγελματική κατάρτιση, στον τόπο τους και να αποκτήσουν όλες τις απαραίτητες γνώσεις γύρω από την σύγχρονη προσέγγιση στον κλάδο των τουριστικών επιχειρήσεων.

Το πρόγραμμα έχει σχεδιαστεί έτσι ώστε να συντελέσει στην ανάπτυξη των γενικών γνώσεων και τεχνικών δεξιοτήτων του εκπαιδευόμενου και έχει ως στόχο την ευκολότερη πρόσβαση των νέων Δημοτών Κέας στην ανεύρεση θέσεων εργασίας στον τομέα του τουρισμού αλλά και τη γενικότερη αναβάθμιση της τουριστικής παιδείας & τουριστικών υπηρεσιών της περιοχής.

Υπό το φως της επένδυσης του ομίλου της Dolphin στην Κέα για τη δημιουργία του πρώτου ξενοδοχείου «One & Only» στην Ευρώπη, και στα πλαίσια του προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης του, ο Όμιλος θα είναι χορηγός σε αυτή την προσπάθεια.

Το πρόγραμμα αποτελείται από 2 κύκλους:

▶ Ο κύκλος Α περιλαμβάνει 5 θεματικές ενότητες και θα απευθύνεται σε ευρύ κοινό (νέοι χωρίς εξειδίκευση και τοπικοί επιχειρηματίες του τουρισμού). Από τις 17 Φεβρουαρίου έως τις 6 Μαρτίου.

▶ Ο κύκλος Β περιλαμβάνει θεωρητική και πρακτική εκπαίδευση σε τεχνικές δεξιότητες και κυρίως απευθύνεται στους νέους του νησιού (F&B, Housekeeping etc). Από 9 έωας τις 23 Μαρτίου.

Οι εισηγητές του Προγράμματος συνδυάζουν πλούσια εξειδίκευση στον Τουρισμό με επιτυχημένη επαγγελματική εμπειρία σε Τουριστικές επιχειρήσεις. Στο τέλος του προγράμματος θα χορηγηθεί πιστοποιητικό ολοκλήρωσης (Certificate of Attendance) σε όσους το παρακολούθησαν ανελλιπώς.

Δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα και τους εισηγητές του πρώτου κύκλου.

 

διαβάστε ακόμα

Δωρεά του IKOS Olivia για τους Αγώνες Ποδηλασίας στον Πολύγυρο
Προβολή του Δήμου Αριστοτέλη και της Χαλκιδικής στη Γαλλία
Η Κέρκυρα προβάλλεται στην Γερμανία ως geocaching προορισμός
Η κοινοπραξία με επικεφαλής την Certares αναλαμβάνει τις χρηματοοικονομικές υποχρεώσεις της FTI GROUP
Global Traveler: Η Ελλάδα καλύτερος προορισμός Ιστορικών Ατραξιόν στον κόσμο – Βραβεία για Μύκονο και Σαντορίνη
ΠΟΞ προς Booking: Παραβιάζεται το νόμιμο δικαίωμα των Ελληνικών ξενοδοχείων στις προκαταβολές
Με πτήσεις της AEGEAN και της Olympic Air θα ταξιδέψει το Άγιο Φως σε διάφορες περιοχές της Ελλάδας
ΔΥΠΑ | Ενεργοποιήθηκαν 8.575 επιταγές κοινωνικού τουρισμού τον Απρίλιο
Συλλυπητήρια ανακοίνωση από την ΣΕΤΚΕ
MyCoast: | Η νέα ψηφιακή εφαρμογή για την τήρηση της νομιμότητας σε αιγιαλό και παραλίες