Δήμος Χίου: Εκδήλωση τουριστικής προβολής στην Κωνσταντινούπολη

23-01-20 | ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ

Ο Δήμος Χίου ενέκρινε την διοργάνωση εκδήλωσης-παρουσίασης της Χίου και τουριστικών επαφών στο Σισμανόγλειο Μέγαρο του Ελληνικού Προξενείου Κωνσταντινούπολης σε συνεργασία με τον Φορέα Τουρισμού και άλλους τουριστικούς παράγοντες, που θα απευθύνεται στους υφιστάμενους και δυνητικούς πελάτες της Τουρκίας.

Ο Δήμος Χίου θα προχωρήσει στην ανάθεση του σχεδιασμού και της οργάνωσης προωθητικής ενέργειας - εκδήλωσης με στόχο την ενίσχυση της προβολής του νησιού από τα Τούρκικα ΜΜΕ και την δημιουργία νέων επιχειρηματικών συνεργασιών με tour operators τουρισμού. Παρά την πτωτική τάση που εμφανίζει το ρεύμα επισκεπτών από την Τουρκία το έτος 2019, λόγω της οικονομικής συγκυρίας, η Τουρκία παραμένει η σημαντικότερη αγορά για την Χίο από οικονομικής απόψεως. Στόχος είναι να δοθεί στην Χίο η δυνατότητα επιλογής ως τουριστικό προορισμό δώδεκα μήνες το χρόνο και όλες τις εποχές, πόσο μάλλον από Κωνσταντινούπολη που βάσει των στοιχείων καταγράφονται περισσότερες από 3 διανυκτερεύσεις στο νησί.

Η προωθητική ενέργεια θα περιλαμβάνει την διοργάνωση δράσης στη Κωνσταντινούπολη και οργάνωση τουριστικών επαφών από 29-01-2020 έως 03-02-2020 σε συγκεκριμένο χώρο και με τη χρήση του απαιτούμενου υποστηρικτικού υλικού που θα παραχθεί για την εκδήλωση όπως και με έντυπο υλικό προώθησης εγκεκριμένο από τον ΕΟΤ , που θα διατεθεί από το Τμήμα Απασχόλησης, Ναυτιλίας και Τουρισμού του Δήμου Χίου και θα αποσταλεί από Χίο - Σμύρνη και αεροπορικώς με φορτίο στην Κωνσταντινούπολη.

 

διαβάστε ακόμα

Ο συναυλιακός τουρισμός απογειώνει δαπάνες και ζήτηση για διεθνή ταξίδια – «Κλειδί» οι νεότερες γενιές ταξιδιωτών
Τέλος οι Ινσταγκραμικές φωτογραφίες – Οι ταξιδιώτες επιζητούν αληθινές εικόνες ξεκούραστων διακοπών
Πάνω από τις μισές ταξιδιωτικές εταιρίες σχεδιάζουν να επενδύσουν στην A.I.
Τουρισμός | Αυξάνονται οι πρώιμες κρατήσεις για το 2025- Πρώτοι οι Βρετανοί στις κρατήσεις για το α' τρίμηνο
Διευθυντές Ξενοδοχείων Κρήτης | Σεμινάριο για την προστασία των ξενοδοχείων από τρομοκρατική επίθεση ή φυσική καταστροφή
Συνεργασία κοινού κωδικού των Aegean Airlines και Saudia
ASTERIA: Αναβιώνει ο θρυλικός προορισμός της Αθηναϊκής Ριβιέρας
«Απόβαση» 100.000 επισκεπτών το Πάσχα στην Κρήτη
Νέος νόμος για μουσική στα ξενοδοχεία: Εταιρεία παροχής μουσικής παρέχει ελληνική & ξένη μουσική σύμφωνα με την ποσόστωση που απαιτείται
Air France | Η Καλαμάτα νέος προορισμός το καλοκαίρι