Δήμος Νότιας Κέρκυρας: Κραυγή αγωνίας για τις τακτικές διακοπές ρεύματος

26-11-19 | ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ

Ο δήμος Νότιας Κέρκυρας εξέδωσε ψήφισμα με το οποίο καλεί την ΔΕΗ να μεριμνήσει προκειμένου να σταματήσει το φαινόμενο των τακτικών και για μεγάλο χρονικό διάστημα διακοπών ρεύματος στην περιοχή.

Το ψήφισμα από τον δήμο Νότιας Κέρκυρας έχει ως εξής:

«Ως διοικούντες της Εταιρείας παροχής ηλεκτρικού ρεύματος ΔΕΗ Α.Ε. , έχετε την ευθύνη και την υποχρέωση να εξασφαλίζετε την ποιότητα των παρεχομένων υπηρεσιών σας , καθότι πρωτίστως το πράττετε έναντι αντιτίμου και δευτερευόντως γιατί η σπουδαιότητα που κατέχουν οι υπηρεσίες σας στην καθημερινότητα των πολιτών είναι υψίστης κλίμακας. Είναι απαράδεκτο εν έτη 2020 και μέσα από διαχρονικά συνεχείς τιμολογιακές αυξήσεις εκ μέρους της Εταιρείας σας να μην παρέχετε αυτά για τα οποία εισπράττετε.

Στον Δήμο της Νότιας Κέρκυρας στερούμαστε τακτικά και για μεγάλο χρονικό διάστημα ηλεκτρικό ρεύμα , που σε πολλές περιπτώσεις , έχει ως άμεση ταυτόχρονη συνέπεια και την διακοπή υδροδότησης. Δεν δυνάμεθα να ανεχόμαστε διακοπές ηλεκτροδότησης και υδροδότησης κάθε φορά που οι καιρικές συνθήκες δεν είναι ευνοϊκές. Σας καλούμε να αναλάβετε τις ευθύνες σας και να εκπληρώσετε τις υποχρεώσεις που σας αναλογούν. Αιτούμεθα τεχνικό έλεγχο των εγκαταστάσεων που ανήκουν στην κυριότητα της Εταιρείας σας από ομάδα ειδικών επιστημόνων και ζητάμε να μας επιδοθεί η αυτοψία αυτού του ελέγχου καθώς και τις ενέργειες που προτίθεστε να υλοποιήσετε βάσει των αποτελεσμάτων.

Θέτουμε τα ανωτέρω στα πλαίσια μιας καλής θέλησης, θεωρούμε, αμφοτέρων ημών, προκειμένου να αποφευχθούν στο μέλλον παρόμοιες καταστάσεις που δυσχεραίνουν σε ύψιστο βαθμό την καθημερινότητα και την ποιότητα ζωής των Δημοτών της Νότιας Κέρκυρας». 

 

 

 

διαβάστε ακόμα

«Σκιώδης στόλος» του Πούτιν στον Λακωνικό Κόλπο
Δωρεά του IKOS Olivia για τους Αγώνες Ποδηλασίας στον Πολύγυρο
Προβολή του Δήμου Αριστοτέλη και της Χαλκιδικής στη Γαλλία
Η Κέρκυρα προβάλλεται στην Γερμανία ως geocaching προορισμός
Η κοινοπραξία με επικεφαλής την Certares αναλαμβάνει τις χρηματοοικονομικές υποχρεώσεις της FTI GROUP
Global Traveler: Η Ελλάδα καλύτερος προορισμός Ιστορικών Ατραξιόν στον κόσμο – Βραβεία για Μύκονο και Σαντορίνη
ΠΟΞ προς Booking: Παραβιάζεται το νόμιμο δικαίωμα των Ελληνικών ξενοδοχείων στις προκαταβολές
Με πτήσεις της AEGEAN και της Olympic Air θα ταξιδέψει το Άγιο Φως σε διάφορες περιοχές της Ελλάδας
ΔΥΠΑ | Ενεργοποιήθηκαν 8.575 επιταγές κοινωνικού τουρισμού τον Απρίλιο
Συλλυπητήρια ανακοίνωση από την ΣΕΤΚΕ