Σαλαμίνα: Απομάκρυνση των ναυαγίων και αναβάθμιση των υποδομών του Μόλου Καματερού

29-10-19 | ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ

Η συνδρομή της ΔΑΛ στο δήμο Σαλαμίνας για την αναβάθμιση των υποδομών της περιοχής του Μόλου Καματερού αναλαμβάνοντας την απομάκρυνση των ναυαγίων της περιοχής της και συμβάλλοντας με εξειδικευμένο προσωπικό στην αναλυτική καταγραφή των αναγκαίων παρεμβάσεων συμφωνήθηκε σε συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στις 24 Οκτωβρίου μεταξύ του δημάρχου Σαλαμίνας, Γιώργου Παναγόπουλου και του Διοικητή ΔΑΛ, Δημοσθένη Μπακόπουλου.

Kατά τη συνάντηση ο Δήμαρχος ενημερώθηκε για την πρόοδο των ναυαγιαιρέσεων στην περιοχή του Τύμβου Σαλαμίνας. O Διοικητής ΔAΛ εξέφρασε την πεποίθηση του ότι οι ναυαγιαιρέσεις θα ολοκληρωθούν πριν τον συμφωνημένο συμβατικό χρόνο (Απρίλιος 2020), ώστε ο Δήμος και η τοπική κοινωνία να σχεδιάσουν ορθολογικά τις εκδηλώσεις για τα 2.500 χρόνια από την Ναυμαχία της Σαλαμίνας.

Ο Δήμαρχος ζήτησε το έργο των ναυαγιαιρέσεων να συνεχιστεί απαρέγκλιτα και υπογράμμισε τη σημασία του για το νησί. Παράλληλα συμφωνήθηκε η ΔΑΛ να συνδράμει τον Δήμο Σαλαμίνας κατά την προετοιμασία των εκδηλώσεων για την επέτειο των 2.500 ετών από την Ναυμαχία της Σαλαμίνας.

διαβάστε ακόμα

Ο συναυλιακός τουρισμός απογειώνει δαπάνες και ζήτηση για διεθνή ταξίδια – «Κλειδί» οι νεότερες γενιές ταξιδιωτών
Τέλος οι Ινσταγκραμικές φωτογραφίες – Οι ταξιδιώτες επιζητούν αληθινές εικόνες ξεκούραστων διακοπών
Πάνω από τις μισές ταξιδιωτικές εταιρίες σχεδιάζουν να επενδύσουν στην A.I.
Τουρισμός | Αυξάνονται οι πρώιμες κρατήσεις για το 2025- Πρώτοι οι Βρετανοί στις κρατήσεις για το α' τρίμηνο
Διευθυντές Ξενοδοχείων Κρήτης | Σεμινάριο για την προστασία των ξενοδοχείων από τρομοκρατική επίθεση ή φυσική καταστροφή
Συνεργασία κοινού κωδικού των Aegean Airlines και Saudia
ASTERIA: Αναβιώνει ο θρυλικός προορισμός της Αθηναϊκής Ριβιέρας
«Απόβαση» 100.000 επισκεπτών το Πάσχα στην Κρήτη
Νέος νόμος για μουσική στα ξενοδοχεία: Εταιρεία παροχής μουσικής παρέχει ελληνική & ξένη μουσική σύμφωνα με την ποσόστωση που απαιτείται
Air France | Η Καλαμάτα νέος προορισμός το καλοκαίρι