Μητρώο κατόχων λεωφορείων για έκτακτες ανάγκες από φυσικές καταστροφές στην Αττική

19-07-19 | ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ

Την κατάρτιση του Μητρώου Ιδιοκτητών ή κατόχων λεωφορείων για τα έτη 2019-2021, για την αντιμετώπιση εκτάκτων αναγκών από φυσικές- τεχνολογικές καταστροφές στην Αττική, αποφάσισε η Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας Αττικής.

Οι εν λόγω κάτοχοι λεωφορείων,  οι οποίοι τίθενται στη διάθεση της Διεύθυνσης Πολιτικής Προστασίας και πληρούν τις προϋποθέσεις ένταξης, σύμφωνα με τα προβλεπόμενα δικαιολογητικά, είναι οι εξής:

Κορόνα Τράβελ Ιωάννης Σιάμος Μον ΕΠΕ, Moustakas Tours Αφοί Μουστάκα ΤΕΟΜ ΟΕ, Free Travel Νικόλαος Μποχώρης και ΣΙΑ ΕΕ, Βασίλειος Σιάμος και ΣΙΑ ΕΠΕ, Αφοί Μ. και Γ. ΚΑΚΑΓΙΑ Οιάνθη ΕΠΕ, Panolympia Μαρίνης Aν. Τουρ. Ξενοδοχ. Εταιρεία, Σαρρής Δ.Και Α. Τουριστικές Επιχειρήσεις ΑΕ, Meteor Travel, Αργύριος Μίχος και ΣΙΑ ΕΠΕ, Κτενάς Travel Αφοί Κτενά και ΣΙΑ ΕΕ.

Μεταξύ άλλων, επισημαίνεται ότι οι εγγεγραμμένοι στο μητρώο, οφείλουν για όλο το χρονικό διάστημα που ισχύει η συνεργασία τους με την Περιφέρεια Αττικής να ανανεώνουν με δική τους ευθύνη οποιοδήποτε νομιμοποιητικό έγγραφο λήγει η ισχύς του, διαφορετικά θα εξαιρούνται από τον πίνακα Μητρώου. Σε περίπτωση δε προσθήκης, αφαίρεσης, αντικατάστασης λεωφορείων,  οι εγγεγραμμένοι   θα πρέπει να ενημερώνουν άμεσα τη Διεύθυνση Οικονομικών-Τμήμα Προμηθειών της Περιφέρειας Αττικής. Τέλος, όπου δεν δηλώθηκε περιοχή προτίμησης, τεκμαίρεται ότι μετέχουν σε όλες τις Περιφερειακές Ενότητες, ενώ η Περιφέρεια Αττικής έχει το δικαίωμα, εφόσον κριθεί αναγκαίο για την αντιμετώπιση της φυσικής-τεχνολογικής καταστροφής, να ζητήσει τη συνδρομή όλων χωρίς να λάβει υπόψη τη δήλωση προτίμησης που έχουν υποβάλει .

 

 

διαβάστε ακόμα

Ο συναυλιακός τουρισμός απογειώνει δαπάνες και ζήτηση για διεθνή ταξίδια – «Κλειδί» οι νεότερες γενιές ταξιδιωτών
Τέλος οι Ινσταγκραμικές φωτογραφίες – Οι ταξιδιώτες επιζητούν αληθινές εικόνες ξεκούραστων διακοπών
Πάνω από τις μισές ταξιδιωτικές εταιρίες σχεδιάζουν να επενδύσουν στην A.I.
Τουρισμός | Αυξάνονται οι πρώιμες κρατήσεις για το 2025- Πρώτοι οι Βρετανοί στις κρατήσεις για το α' τρίμηνο
Διευθυντές Ξενοδοχείων Κρήτης | Σεμινάριο για την προστασία των ξενοδοχείων από τρομοκρατική επίθεση ή φυσική καταστροφή
Συνεργασία κοινού κωδικού των Aegean Airlines και Saudia
ASTERIA: Αναβιώνει ο θρυλικός προορισμός της Αθηναϊκής Ριβιέρας
«Απόβαση» 100.000 επισκεπτών το Πάσχα στην Κρήτη
Νέος νόμος για μουσική στα ξενοδοχεία: Εταιρεία παροχής μουσικής παρέχει ελληνική & ξένη μουσική σύμφωνα με την ποσόστωση που απαιτείται
Air France | Η Καλαμάτα νέος προορισμός το καλοκαίρι