Ταξίδι εξοικείωσης διεθνών παραγόντων του τουριστικού μάρκετινγκ σε Χίο, Οινούσσες και Λέσβο

17-07-19 | ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ

Η Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου ενέκρινε την υλοποίηση ενεργειών εξοικείωσης των διακεκριμένων συνέδρων του Διεθνούς Συνεδρίου Στρατηγικού Καινοτόμου Μάρκετινγκ και Τουρισμού -8οICSIMAT του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής στη Χίο, στις Οινούσσες και στη Λέσβο το διάστημα 17 έως 21 Ιουλίου.

Το Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής διοργανώνει για 8η χρονιά το διεθνές Συνέδριο Στρατηγικού Καινοτόμου Μάρκετινγκ και Τουρισμού ICSIMAT 2019 σε συνεργασία με σημαντικά Πανεπιστήμια από την περιοχή του Αμβούργου, της Ολλανδίας, του Καναδά, της Αιγύπτου, και της Αμερικής εκτός των άλλων. Οι θεματικές ενότητές του είναι βασισμένες στο συνδυασμό του πολιτισμού και του τουρισμού και σε καινοτόμους τρόπους προσέγγισης των δύο αυτών σημαντικών πυλώνων μέσω του σύγχρονου μάρκετινγκ. Στο πλαίσιο του συνεδρίου συμμετέχουν σημαντικές επιστημονικές προσωπικότητες από τον χώρο της επικοινωνίας, που θα παρουσιάσουν τις ερευνητικές τους εργασίες. Το 8οICSIMAT υποστηρίζεται μεταξύ άλλων από την Ελληνική Ακαδημία Μάρκετινγκ, το Υπουργείο Τουρισμού και το Ινστιτούτο Επιχειρηματικής Ηθικής.

Στο πλαίσιο του συνεδρίου προβλέπεται να πραγματοποιηθούν επισκέψεις σε τρία από τα νησιά της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου και τα οφέλη προβλέπονται να είναι σημαντικά και πολλαπλασιαστικά, με δεδομένο ότι θα συμμετάσχουν διεθνώς αναγνωρισμένοι επιστήμονες από την Ελλάδα και το εξωτερικό. Οι διαμορφωτές γνώμης -σύνεδροι θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν τα πιο σημαντικά αξιοθέατα της Χίου, της Λέσβου και των Οινουσσών, μέσα από ένα ειδικά διαμορφωμένο πρόγραμμα φιλοξενίας, που προβλέπει μια εκδρομή στη Χίο στις 17/7, μία εκδρομή στις Οινούσσες στις 19/7 και μία εκδρομή στη Λέσβο στις 20/7. Το πρόγραμμα περιηγήσεων έχει διαμορφωθεί με τρόπο ώστε οι διακεκριμένοι σύνεδροι και συντελεστές του συνεδρίου, οι οποίοι εργάζονται στον ακαδημαϊκό χώρο του τουρισμού, με την ευκαιρία της επίσκεψής τους στο Βόρειο Αιγαίο επ’ αφορμή του συνεδρίου, να γνωρίσουν τις ομορφιές και την τουριστική δυναμική των τριών νησιών τα οποία θα φιλοξενήσουν το συνέδριο.

 

διαβάστε ακόμα

Κρήτη | Φιλοξενία τουριστικών πρακτόρων από τη Ν. Αφρική και πανεπιστημιακού/αρθρογράφου ΑμεΑ
Επικυρώθηκε ο πίνακας επιτυχόντων στο πρόγραμμα κατάρτισης στο επάγγελμα του ξεναγού στο Α.Π.Θ.
Booking.com | Όλες οι νέες τάσεις στα οικογενειακά ταξίδια το 2024: Α.Ι., νταντάδες στις διακοπές και οι νέοι jet setters
Τα 4 ξενοδοχειακά deals στο α΄ 4μηνο του 2024
ΣΥΡΙΖΑ | Κίνδυνος απώλειας γαλάζιων σημαιών από τις ελληνικές παραλίες
KAYAK: Το Ηράκλειο Κρήτης στους 10 πιο περιζήτητους προορισμούς των Γερμανών για το καλοκαίρι του 2024
Δεύτερο Elia Lesvos Confest "Ελαιόλαδο και Υγεία" - φιλοξενείται σε ελαιοτριβείο της οικογένειας Ελύτη
Transavia France: Νέα χειμερινή σύνδεση Τουλούζη – Ντουμπάι - Αθήνα
Βενετία | Το τέλος εισόδου απέφερε στο Δήμο έσοδα 7 μηνών μέσα σε 8 ημέρες!
Τζουμέρκα | Πώς ο «Μύλος Κλίφκης» θα μετατραπεί σε χώρο εστίασης, αναψυχής και εναλλακτικού τουρισμού