Ημερίδα για τον κινηματογραφικό τουρισμό στην Κέρκυρα

21-06-19 | ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ

Ο Δήμος Κέρκυρας, η Διεύθυνση Διεθνών  Οπτικοακουστικών  Παραγωγών /  Hellenic Film Commission του Ελληνικού Κέντρου Κινηματογράφου και το Corfu Tourism αειForum, αξιοποιώντας την ανακήρυξη της Κέρκυρας ως τον κορυφαίο ευρωπαϊκό κινηματογραφικό προορισμό για το 2018 στο διαγωνισμό του European Film Commissions Network (EUFCN), θα διοργανώσουν ημερίδα για την ανάπτυξη του κινηματογραφικού τουρισμού στην Κέρκυρα τον προσεχή Σεπτέμβριο.

Στο πλαίσιο της προετοιμασίας της ημερίδας, έχουν προσκληθεί ο απερχόμενος και η νέα  Περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων, οι νέοι Δήμαρχοι και  οι φορείς Τουρισμού της Κέρκυρας,  τη Δευτέρα 24 Ιουνίου 2019, στις 12.00  το μεσημέρι στο Φαληράκι.

Το Ελληνικό Κέντρο Κινηματογράφου θα εκπροσωπήσουν η διευθύντρια του Hellenic Film Commission Βένια Βέργου και η συντονίστρια του Hellenic Film Commission Σταυρούλα Γερωνυμάκη.

διαβάστε ακόμα

Τέλος οι Ινσταγκραμικές φωτογραφίες – Οι ταξιδιώτες επιζητούν αληθινές εικόνες ξεκούραστων διακοπών
Πάνω από τις μισές ταξιδιωτικές εταιρίες σχεδιάζουν να επενδύσουν στην A.I.
Τουρισμός | Αυξάνονται οι πρώιμες κρατήσεις για το 2025- Πρώτοι οι Βρετανοί στις κρατήσεις για το α' τρίμηνο
Διευθυντές Ξενοδοχείων Κρήτης | Σεμινάριο για την προστασία των ξενοδοχείων από τρομοκρατική επίθεση ή φυσική καταστροφή
Συνεργασία κοινού κωδικού των Aegean Airlines και Saudia
ASTERIA: Αναβιώνει ο θρυλικός προορισμός της Αθηναϊκής Ριβιέρας
«Απόβαση» 100.000 επισκεπτών το Πάσχα στην Κρήτη
Νέος νόμος για μουσική στα ξενοδοχεία: Εταιρεία παροχής μουσικής παρέχει ελληνική & ξένη μουσική σύμφωνα με την ποσόστωση που απαιτείται
Air France | Η Καλαμάτα νέος προορισμός το καλοκαίρι
In –Edit, Φεστιβάλ Μουσικών Ταινιών στη Θεσσαλονίκη