Ολλανδοί, Αυστριακοί και Ιταλοί δημοσιογράφοι στην Κάρπαθο

22-05-19 | ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ

Τρία διαφορετικά ταξίδια εξοικείωσης Ολλανδών, Αυστριακών και Ιταλών ταξιδιωτικών δημοσιογράφων στην Κάρπαθο, αποφάσισε ο Δήμος Καρπάθου.

Ειδικότερα, τον Ιούνιο θα μεταβούν στην Κάρπαθο δύο Ολλανδοί ταξιδιωτικοί δημοσιογράφοι, στο πλαίσιο της βαρύτητας που δίνει ο δήμος  στην υλοποίηση εξειδικευμένων δράσεων για την προβολή σε αγορές ενδιαφέροντος όπως η Ολλανδική, καθώς και για την ανάδειξη σε ειδικές ομάδες-στόχους. Συγκεκριμένα, η δημοσιογράφος Harmke Kraak σε συνεργασία με τη φωτογράφο Esther Quelle, θα κάνει ρεπορτάζ για το εβδομαδιαίο γυναικείο περιοδικό Margriet που απευθύνεται σε 1.000.000 αναγνώστες, κυρίως γυναίκες άνω των 35.

Παράλληλα, εξαμελής ομάδα Αυστριακών δημοσιογράφων θα φθάσει στην Κάρπαθο στις 24 Σεπτεμβρίου και θα παραμείνει στο νησί έως την 1η Οκτωβρίου. Στόχος του ταξιδιού είναι η ανάδειξη του πολυδιάστατου τουριστικού προϊόντος του προορισμού, δηλαδή παραδόσεις, ιστορία, παραλίες, δραστηριότητες και γαστρονομία σε πάνω από 2.500.000 ταξιδιώτες της Αυστριακής αγοράς. Η σύνθεση του group θα αποτελείται ενδεικτικά από τους παρακάτω συμμετέχοντες: Maximilian OFER(Oberösterreichische Nachrichten), Mag. Dr. Josef Gerhard ERTL (Kurier), Udo Sagl (NÖN), Robert BENEDIKT (Kleine Zeitung), Martin SWOBODA (Die Presse), Alexandra Eisler (Traveller)

Τέλος, το τρίτο δημοσιογραφικό ταξίδι αφορά στην επίσκεψη δύο Ιταλών δημοσιογράφων στην Κάρπαθο, την περίοδο από 8 έως 13 Σεπτεμβρίου. Πρόκειται για τη δημοσιογράφο Anna Scarano και τον συνεργάτη φωτογράφο Mario Daria. Η κα Scarano ειδικεύεται στη δημιουργία ελκυστικών ταξιδιωτικών αφιερωμάτων που συνδέουν τα γραφικά τοπία, τις δραστηριότητες και την αυθεντική φιλοξενία με την παράδοση και τη γαστρονομία και μπορεί να αναδείξει την Κάρπαθο σε πάνω από 500.000 αναγνώστες-ταξιδιώτες

διαβάστε ακόμα

Η AEGEAN και η Olympic Air μετέφεραν το Άγιο Φως στην ελληνική επικράτεια
Η Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου σε γαστρονομική εκδήλωση στο Βουκουρέστι
Δράσεις για την τουριστική προβολή της Ελλάδας σε Σουηδία και Ελβετία
Ξενοδοχεία | Ποιο είναι το τίμημα του Πόρτο Καρράς;
Οι αεροπορικές εταιρείες βαρέθηκαν να επωμίζονται το κόστος άλλων
Υπερ- τουρισμός | Ο τουριστικός τομέας δεν πρέπει να αγνοήσει τις διαμαρτυρίες των ντόπιων
Τουρισμός 2024 | Sunvil: Το μεγαλύτερο ελληνικό πρόγραμμα στο Ηνωμένο Βασίλειο με 61 νησιά
Έκθεση φωτογραφιών για τη δράση του John D.S. Pendlebury στη Μάχη της Κρήτης
Άυλη Πολιτιστική Κληρονομιά: Η Περίπτωση των Μάηδων της Μακρινίτσας
«Σκιώδης στόλος» του Πούτιν στον Λακωνικό Κόλπο