Δράσεις τουριστικής προβολής σε Κυκλάδες, Κρήτη και Ιόνια

23-04-19 | ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ

Δράσεις τουριστικής προβολής για την κατά τόπους υποστήριξη της τουριστικής ανάπτυξης αποφάσισαν το Επιμελητήριο Κυκλάδων, η Περιφέρεια Κρήτης και η Περιφέρεια Ιονίων Νήσων.

Ειδικότερα, το Επιμελητήριο Κυκλάδων αποφάσισε την απευθείας ανάθεση της δράσης Υπηρεσίες προώθησης μέσω καμπάνιας επικοινωνίας στο διαδίκτυο των υπηρεσιών Επιμελητήριου Κυκλάδων. Το ανωτέρω έργο, προϋπολογισμού  6.324 ευρώ με ΦΠΑ, αφορά μεταξύ άλλων στην προώθηση της τουριστικής πύλης του Επιμελητηρίου Κυκλάδων www.ekyklades.gr/travel στις χώρες Αγγλία, Γαλλία και Ιταλία μέσω καμπάνιας επικοινωνίας στο δίκτυο για διάρκεια 3 μηνών, καθώς και στη δημιουργία 4 Infographics,  γραφικών αναπαράστασης δεδομένων, τόσο για ηλεκτρονική όσο και έντυπη χρήση, στην ελληνική και αγγλική γλώσσα.

Παράλληλα, η Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας Κρήτης, κατακύρωσε τον συνοπτικό διαγωνισμό που αφορά στην παροχή υπηρεσιών συμβούλου από αντίστοιχη εταιρεία, στο πλαίσιο της πράξης Δράσεις Τουριστικής Προβολής Περιφέρειας Κρήτης 2019-2021, δαπάνης 68.200 ευρώ με ΦΠΑ.

Τέλος, η Περιφέρεια Ιονίων Νήσων ενέκρινε την επανεκτύπωση 10.000 τεμαχίων του χάρτη Κεφαλονιάς και Ιθάκης, με τυπωμένα σε αυτόν QR codes, τα οποία έχουν δημιουργηθεί για να μπορεί ο χρήστης να αναζητεί πληροφορίες για τα δύο νησιά, μέσω του κινητού του τηλεφώνου. Το ανωτέρω υλικό, αποτελεί εργαλείο για την τουριστική προβολή των νησιών στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.

διαβάστε ακόμα

Η Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου σε γαστρονομική εκδήλωση στο Βουκουρέστι
Δράσεις για την τουριστική προβολή της Ελλάδας σε Σουηδία και Ελβετία
Ξενοδοχεία | Ποιο είναι το τίμημα του Πόρτο Καρράς;
Οι αεροπορικές εταιρείες βαρέθηκαν να επωμίζονται το κόστος άλλων
Υπερ- τουρισμός | Ο τουριστικός τομέας δεν πρέπει να αγνοήσει τις διαμαρτυρίες των ντόπιων
Τουρισμός 2024 | Sunvil: Το μεγαλύτερο ελληνικό πρόγραμμα στο Ηνωμένο Βασίλειο με 61 νησιά
Έκθεση φωτογραφιών για τη δράση του John D.S. Pendlebury στη Μάχη της Κρήτης
Άυλη Πολιτιστική Κληρονομιά: Η Περίπτωση των Μάηδων της Μακρινίτσας
«Σκιώδης στόλος» του Πούτιν στον Λακωνικό Κόλπο
Δωρεά του IKOS Olivia για τους Αγώνες Ποδηλασίας στον Πολύγυρο