Panorama Charity Fun Run στον Δήμο Πυλαίας-Χορτιάτη

22-03-19 | ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ

Στις 31 Μαρτίου θα πραγματοποιηθεί στον Δήμο Πυλαίας-Χορτιάτη ο 5ος φιλανθρωπικός αγώνας δρόμου Panorama Charity Fun Run.

Πρόκειται για μια διοργάνωση που έχει στόχο να κινητοποιήσει τους πολίτες όλων των ηλικιών και να τους ωθήσει να συμμετάσχουν σε δράσεις αθλητισμού, με αποτέλεσμα αφενός τη χαρά και αφετέρου τη βελτίωση της φυσικής τους κατάστασης.

Ο μαραθώνιος δεν είναι απλά ένα αθλητικό γεγονός, αλλά αποτελεί πηγή αξιών και το επιστέγασμα της ελεύθερης βούλησης του ανθρώπου. Το σύνθημα της αθλητικής διοργάνωσης είναι «Τρέχουμε για καλό σκοπό» και αποτελείται από αγώνες δρόμου των 10.000 μέτρων, των 5.000 μέτρων και των και 2.000 χιλιάδων μέτρων.

Αναλυτικά, ο αγώνας των 10.000 μέτρων θα ξεκινήσει στις 11.00 π.μ., ο αγώνας των 5.000 μέτρων στις 11.35 π.μ. και ο αγώνας των 2.000 μέτρων στις 12.00 π.μ.

Στο πλαίσιο της διοργάνωσης, θα πραγματοποιηθούν παρουσιάσεις προγραμμάτων αθλητισμού από τους καθηγητές φυσικής αγωγής του προγράμματος Μαζικού Αθλητισμού του Δήμου Πυλαίας-Χορτιάτη και από τον φορέα Fitness Together στον χώρο του ΟΑΚ Πανοράματος, όπου και ο τερματισμός των αγώνων.

Η τελετή λήξης, περιλαμβάνει μεταξύ άλλων την παρουσίαση προγράμματος του τμήματος αυτοάμυνας του δήμου και προγράμματος Zuba από το γυμναστήριο Fitness Together.

Αξίζει να σημειωθεί ότι τα έσοδα από τον αγώνα δρόμου θα δοθούν στον Σύλλογο Γονέων Παιδιών με Νεοπλασματικές Ασθένειες Βορείου Ελλάδος «Λάμψη» και στον Σύλλογο Φίλων Νοσοκομείου Παπαγεωργίου   «Αντηρίδα».

Τέλος, η εκδήλωση συνδιοργανώνεται από τον Δήμο Πυλαίας-Χορτιάτη και τον Πολυαθλητικό Σύλλογο Πανοράματος «Λέοντες».

 

διαβάστε ακόμα

Πράσινο φως στην πρόταση της ΤΕΜΕΣ για ίδρυση Διεθνούς Σχολής Τουρισμού και Γαστρονομίας στην Καλαμάτα
Δύο Ελληνικές παραλίες στις 50 καλύτερες στον κόσμο για το 2024 – 7 κορυφαίες στην Ευρώπη
Η τηλεργασία «απειλεί» καντίνες και κυλικεία
Σε ψηφιακή αποτύπωση το «Πολιτιστικό Καλεντάρι Πιερίας»
BTW | Επιπτώσεις στη γερμανική οικονομία από την αύξηση του αεροπορικού φόρου
Ponant: Κρουαζιέρες στα Ελληνικά νησιά με αναχώρηση από Αθήνα
19,5 εκατ. θέσεις, που καλύπτουν 47 χώρες, διαθέτει το 2024 η AEGEAN
Γερμανικός Τύπος | Ελλάδα: Εξαήμερο κατά των ελλείψεων εξειδικευμένου δυναμικού;
Τουρκικός τουρισμός | +13,2% οι αφίξεις, +5,4% τα έσοδα το α' τρίμηνο
FootGolf με τη συμμετοχή των Euro 2004 Legends στο Porto Carras Pro-Am Aegean Mini Tour