Για 25η χρονιά το Φεστιβάλ Μπριτζ Καλαμάτας

19-03-19 | ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ

Για 25η συνεχή χρονιά θα διεξαχθεί στην Καλαμάτα, από τις 22 έως και τις 25 Μαρτίου στο ξενοδοχείο Horizon Blu, το ετήσιο Φεστιβάλ Μπριτζ.

Στόχος είναι η φετινή διοργάνωση, λόγω της συμπλήρωσης των 25 ετών, να έχει επετειακό χαρακτήρα. Επιπροσθέτως, εκτός από την επιτυχία των αγώνων, εξίσου σημαντική είναι και η προβολή της πόλης της Καλαμάτας.

Στο πλαίσιο της διάδοσης του αθλήματος στις μικρές ηλικίες, θα διοργανωθούν 2 ημερίδες για παιδιά έως 16 ετών, στις οποίες θα λάβουν μέρος και αρκετοί μαθητές του 6ου Γυμνασίου Καλαμάτας, που συμμετέχουν στο πρόγραμμα «Παιχνίδια του Μυαλού». Επιπλέον, σε συνεργασία με τη νέα Κινηματογραφική Λέσχη Καλαμάτας, θα προβληθεί ταινία με θέμα το bridge.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Όμιλος Αγωνιστικού Μπριτζ Καλαμάτας δραστηριοποιείται στον χώρο του πνευματικού αθλήματος του μπριτζ από το 1977 και συμμετέχει ως εκπρόσωπος της πόλης της Καλαμάτας, τόσο στα πανελλήνια, όσο και στα περιφερειακά πρωταθλήματα. Είναι ο αρχαιότερος επαρχιακός όμιλος και μέσα στους τρεις μεγαλύτερους επαρχιακούς ομίλους.

Τέλος, λόγω του ότι οι εν λόγω δράσεις αναβαθμίζουν την αθλητική κουλτούρα πνευματικών αθλημάτων της περιοχής και γενικότερα το πολιτιστικό γίγνεσθαι, η Περιφέρεια Πελοποννήσου, Περιφερειακή Ενότητα Μεσσηνίας, θα συμμετέχει στο Φεστιβάλ ως συνδιοργανωτής.

διαβάστε ακόμα

Πράσινο φως στην πρόταση της ΤΕΜΕΣ για ίδρυση Διεθνούς Σχολής Τουρισμού και Γαστρονομίας στην Καλαμάτα
Δύο Ελληνικές παραλίες στις 50 καλύτερες στον κόσμο για το 2024 – 7 κορυφαίες στην Ευρώπη
Η τηλεργασία «απειλεί» καντίνες και κυλικεία
Σε ψηφιακή αποτύπωση το «Πολιτιστικό Καλεντάρι Πιερίας»
BTW | Επιπτώσεις στη γερμανική οικονομία από την αύξηση του αεροπορικού φόρου
Ponant: Κρουαζιέρες στα Ελληνικά νησιά με αναχώρηση από Αθήνα
19,5 εκατ. θέσεις, που καλύπτουν 47 χώρες, διαθέτει το 2024 η AEGEAN
Γερμανικός Τύπος | Ελλάδα: Εξαήμερο κατά των ελλείψεων εξειδικευμένου δυναμικού;
Τουρκικός τουρισμός | +13,2% οι αφίξεις, +5,4% τα έσοδα το α' τρίμηνο
FootGolf με τη συμμετοχή των Euro 2004 Legends στο Porto Carras Pro-Am Aegean Mini Tour