Η Ε.Ξ. Κέρκυρας αντιδρά στη διάσπαση του Δήμου Κέρκυρας σε τρεις Δήμους

26-02-19 | ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ

Την έντονη αντίθεσή της στα σχέδια του υπουργείου Εσωτερικών για διάσπαση του ενιαίου Δήμου Κέρκυρας σε τρεις Δήμους διατυπώνει η Ένωση Ξενοδόχων Κέρκυρας, με επιστολή της στον υπουργό κ.Αλέξναδρο Χαρίτση.

Διαβάστε την επιστολή της Ε.Ξ.Κέρκυρας, που υπογράφουν ο πρόεδρος κ.Χαράλαμπος Βούλγαρης και ο γ.γ. κ.Κωνσταντίνος Μέριανος, προς τον υπουργό Εσωτερικών...

Σε συνέχεια της επιστολής που σας είχαμε αποστείλει την 21η Νοεμβρίου 2018 με αρ. πρωτ. 26, διαβάζουμε σήμερα στον έντυπο και ηλεκτρονικό τύπο το σχέδιο τροπολογίας του Υπουργείου σας για τη διάσπαση του ενιαίου Δήμου Κέρκυρας σε τρείς Δήμους.

Η Κέρκυρα τα τελευταία 4 χρόνια βρίσκεται σε πλήρη αποσύνθεση και ολική καταστροφή τόσο της κοινωνικής όσο και της οικονομικής της ζωής, με το άλυτο πρόβλημα της αποκομιδής και διαχείρισης των απορριμμάτων της, που οδηγούν τους πολίτες της σε πλήρη απόγνωση και την έχουν καταστήσει έναν απέραντο σκουπιδότοπο.

Σας καλούμε από τη θέση ευθύνης που κατέχετε, να μεταθέσετε το όποιο σχέδιο της Κυβέρνησης σας υπάρχει, με πλήρη οργάνωση για τις επόμενες εκλογές.

Η Κέρκυρα είναι ένας ευλογημένος προορισμός που χρειάζεται βοήθεια. Η διάσπαση του ενιαίου Δήμου από εσάς στην παρούσα φάση θα αποτελέσει τροχοπέδη στην ήδη γεμάτη γραφειοκρατικά εμπόδια πραγματική οικονομία. Ευελπιστούμε ότι οραματίζεστε μαζί μας ένα καλύτερο αύριο για την Κέρκυρα, τους κατοίκους και τους επισκέπτες της.

 

διαβάστε ακόμα

Μάνος Κόνσολας | «Χρειαζόμαστε μια Εθνική Πολιτική για τις ορεινές περιοχές»
Δήμος Αθηναίων: Αυξήθηκαν κατά 54% οι εντολές απομάκρυνσης παράνομων τραπεζοκαθισμάτων
Αγώνας ορεινού τρεξίματος Ανοπαία Ατραπός
Διεθνές Φεστιβάλ Αραδοσίβιων στην Ελασσόνα
Wyndham Hotels & Resorts: Ισχυρό α’ τρίμηνο με ρεκόρ νέων και υπό κατασκευή δωματίων
Πρώην δήμαρχος Βενετίας προς τουρίστες: «Μην πληρώνετε τον φόρο εισόδου στην πόλη»
Έρευνα | Τα καλύτερα και χειρότερα αεροδρόμια στην Ελλάδα, σύμφωνα με τους χρήστες της Google
Ανοίγει την 1η Μαΐου το νέο πολυτελές Amyth of Mykonos | Super Paradise
Ο νέος γενικός διευθυντής του Eliamos Villas Hotel & Spa στην Κεφαλονιά
Oceania Cruises: Πολυάριθμα νέα δρομολόγια κρουαζιέρας σε Αθήνα και Ελληνικά νησιά το 2025