Προβολή της Καρπάθου στην ιταλική αγορά

15-02-19 | ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ

Με τη δυναμική του διεθνούς προορισμού που προσφέρει εύρος επιλογών στους Τουρίστες με ειδικά ενδιαφέροντα, συμμετείχε ο Δήμος Καρπάθου στη διεθνή έκθεση τουρισμού BIT στο Μιλάνο.  Στο μοντέρνο περίπτερο της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου,  ο Δήμος Καρπαθου εκπροσωπήθηκε από τον Πρόεδρο της Επιτροπής Τουρισμού,  κ.  Μιχάλη Λυτό  και την επαγγελματία,  μέλος της Επιτροπής,  κα Δέσποινα Νταργακη που είχαν την ευκαιρία ουσιαστικών επαφών με την Ιταλική -  και όχι μόνο-  αγορά.

Μέσα από στοχευμένες συναντήσεις, διερευνήθηκαν οι δυνατότητες προβολής με Ιταλικά τηλεοπτικά δίκτυα, δημοφιλή  ΜΜΕ,  όπως το Lonely Planet και η Donna Moderna,  ενώ πραγματοποιήθηκε και διερευνητική επαφή με εκτεταμένο δίκτυο ταξιδιωτικού οργανισμού που δραστηριοποιείται στη Βόρεια Αμερική με εξειδίκευση τον Βιωματικό Τουρισμό! 

Μεταξύ άλλων, ιδιαίτερη εντύπωση στους εκατοντάδες επισκέπτες του περιπτέρου έκανε το νέο φυλλάδιο του προορισμού που ξεχωρίζει μέσα από το ελκυστικό κείμενο και το πλούσιο φωτογραφικό υλικό. 

"Η δημιουργία νέων "προϊόντων" και  ο εκσυγχρονισμός των εργαλείων και μεθόδων προβολής της Επιτροπής Τουρισμού του Δήμου δημιούργησε νέα δεδομένα στην προώθηση του προορισμού,  συμβάλλοντας στην εξέλιξη του brandname της  Καρπάθου",  τόνισε ο κ. Λυτός.

διαβάστε ακόμα

Το ρομπότ SOPHIA στην 3η Ολυμπιάδα Ρομποτικής στο Ηράκλειο την Κυριακή
Η Ολυμπιακή Φλόγα από την Ελλάδα στη Γαλλία
«The Crete Trip 2024» στην Κρήτη | πολιτιστικό ταξίδι με 900 φοιτητές από 45 χώρες
Μάνος Κόνσολας | «Χρειαζόμαστε μια Εθνική Πολιτική για τις ορεινές περιοχές»
Δήμος Αθηναίων: Αυξήθηκαν κατά 54% οι εντολές απομάκρυνσης παράνομων τραπεζοκαθισμάτων
Αγώνας ορεινού τρεξίματος Ανοπαία Ατραπός
Διεθνές Φεστιβάλ Αραδοσίβιων στην Ελασσόνα
Wyndham Hotels & Resorts: Ισχυρό α’ τρίμηνο με ρεκόρ νέων και υπό κατασκευή δωματίων
Πρώην δήμαρχος Βενετίας προς τουρίστες: «Μην πληρώνετε τον φόρο εισόδου στην πόλη»
Έρευνα | Τα καλύτερα και χειρότερα αεροδρόμια στην Ελλάδα, σύμφωνα με τους χρήστες της Google