Στην έκθεση Salon des Vacances στις Βρυξέλλες για πρώτη φορά η Περιφέρεια ΑΜ-Θ

13-02-19 | ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ

Η Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας - Θράκης συμμετείχε για πρώτη φορά στην έκθεση Salon des Vacances στις Βρυξέλλες που έλαβε χώρα από της 7 έως και 10 Φεβρουαρίου, με στόχο τη διατήρηση της θετικής δυναμικής, αλλά και της αύξησης των Βέλγων τουριστών στην Περιφέρεια Α.Μ.Θ για το έτος 2019.

Στο περίπτερο του ΕΟΤ πραγματοποιήθηκε ειδική παρουσίαση της Θάσου ως τιμώμενου προορισμό από την κα Μαρία Πολυμέρου, ιδιοκτήτρια του Mermaid Travel Services Thassos, την ανάδειξη των θεματικών τουριστικών προϊόντων και εναλλακτικών μορφών τουρισμού, καθώς και την προβολή της πτήσης Βρυξελλών- Καβάλας μέσω της TUI fly για το άνοιγμα του προορισμού της Θάσου. Στο τέλος της εκδήλωσης προσφέρθηκαν στους Βέλγους Δημοσιογράφους και Πράκτορες τοπικά εδέσματα προσφοράς του Επιμελητηρίου Καβάλας.  

Στην εκδήλωση παρέστη ο Αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού Α.Μ.Θ. κ. Κωσταντιίνος Αντωνιάδης που χαιρέτισε την παρουσίαση του προορισμού, ο οποίος κάλεσε τους επαγγελματίες και το ταξιδιωτικό κοινό να επιλέξουν την Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας - Θράκης ως κορυφαία επιλογή για τις καλοκαιρινές του διακοπές. Παρέστησαν επίσης η Υπουργός Τουρισμού κα Έλενα Κουντουρά, η  Υφυπουργός Μακεδονίας και Θράκης κα Κατερίνα Νοτοπούλου, και  η Πρέσβυς της Ελλάδας στις Βρυξέλλες κα Ελευθερία Γαλαθιανάκη. Επίσης ο Αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού Α.Μ.Θ κ. Κωνσταντίνος Αντωνιάδης συμμετείχε σε συναντήσεις με Βέλγους Δημοσιογράφους και Τουριστικούς Πράκτορες καθώς και με την προϊσταμένη του Ε.Ο.Τ. στις αγορές BENELYX κα Ελένη Σκαρβέλη προωθώντας γενικότερα την Περιφέρεια Α.Μ.Θ ως τουριστικό προορισμό. 

 

 

διαβάστε ακόμα

Πράσινο φως στην πρόταση της ΤΕΜΕΣ για ίδρυση Διεθνούς Σχολής Τουρισμού και Γαστρονομίας στην Καλαμάτα
Δύο Ελληνικές παραλίες στις 50 καλύτερες στον κόσμο για το 2024 – 7 κορυφαίες στην Ευρώπη
Η τηλεργασία «απειλεί» καντίνες και κυλικεία
Σε ψηφιακή αποτύπωση το «Πολιτιστικό Καλεντάρι Πιερίας»
BTW | Επιπτώσεις στη γερμανική οικονομία από την αύξηση του αεροπορικού φόρου
Ponant: Κρουαζιέρες στα Ελληνικά νησιά με αναχώρηση από Αθήνα
19,5 εκατ. θέσεις, που καλύπτουν 47 χώρες, διαθέτει το 2024 η AEGEAN
Γερμανικός Τύπος | Ελλάδα: Εξαήμερο κατά των ελλείψεων εξειδικευμένου δυναμικού;
Τουρκικός τουρισμός | +13,2% οι αφίξεις, +5,4% τα έσοδα το α' τρίμηνο
FootGolf με τη συμμετοχή των Euro 2004 Legends στο Porto Carras Pro-Am Aegean Mini Tour