Όμιλος Inner Wheel Ρόδου: Δωρεά στο Περιφερειακό Νοσοκομείο Ρόδου

29-01-19 | ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ

Υλοποιώντας έναν από τους βασικούς στόχους που έχουν θέσει για την καινούρια χρονιά, τα μέλη του Ομίλου Inner Wheel Ρόδου στηρίζουν ενεργά τη συνολική προσπάθεια εξοπλισμού του Περιφερειακού Νοσοκομείου Ρόδου, ξεκινώντας δράσεις προσφοράς και αλληλεγγύης για το έτος 2019 με την τέταρτη κατά σειρά, σημαντική δωρεά προς το Νοσοκομείο και συγκεκριμένα προς την Μαιευτική - Γυναικολογική Κλινική, με ένα μηχάνημα τελευταίας τεχνολογίας που συμβάλει καθοριστικά στην αναβάθμιση των υπηρεσιών της Κλινικής. Πρόκειται για έναν καρδιοτοκογράφο EDAN F9 Express, που όπως αναφέρουν όλοι, γιατροί και νοσηλευτές βελτιώνει τα μέγιστα το επίπεδο προσφοράς της Κλινικής. 

Η αγορά του μηχανήματος έγινε με τα έσοδα από το καθιερωμένο χριστουγεννιάτικο bazaar του Ομίλου, μία σπουδαία εκδήλωση – θεσμός πλέον στη ροδιακή κοινωνία, που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή, 7 Δεκεμβρίου 2018, με σημαντική ανταπόκριση του κόσμου και των μελών του Ομίλου.

Η δωρεά του συγκεκριμένου μηχανήματος έγινε σήμερα Παρασκευή 18 Ιανουαρίου 2019 το πρωί, παρουσία του Διευθυντή της Μαιευτικής -Γυναικολογικής Κλινικής κου Συμεών Ψαρά, της προϊσταμένης της κλινικής κας Μαρίας Δακανάλη, του ειδικευόμενου γιατρού κ. Αλέξανδρου Στέλλα, νοσηλευτικού προσωπικού και μελών του Ομίλου Inner Wheel Ρόδου.

Όπως υπογράμμισε μάλιστα ο κ. Ψαράς ο οποίος ευχαρίστησε θερμά τη διοίκηση και τα μέλη του Ομίλου για την σπουδαία αυτή δωρεά «με το συγκεκριμένο μηχάνημα αναβαθμίζεται το επιστημονικό επίπεδο της Μαιευτικής - Γυναικολογικής Κλινικής του Περιφερειακού Νοσοκομείου Ρόδου και βελτιώνονται οι προσφερόμενες υπηρεσίες καθώς πρόκειται για ένα σύγχρονο και τελευταίας τεχνολογίας μηχάνημα, με το οποίο παρακολουθούμε με μεγάλη ασφάλεια την εξέλιξη της εγκυμοσύνης και του τοκετού. Σημειωτέον ότι περισσότερα από 2.500 περιστατικά χρήζουν εξέτασης από το συγκεκριμένο μηχάνημα». 

Το μηχάνημα παρέδωσαν στη Μαιευτική – Γυναικολογική Κλινική, η πρόεδρος του Ομίλου Inner Wheel Ρόδου κα Βεατρίκη Σέρβου, η γραμματέας του Ομίλου κα Εύη Κατσαρά, η ταμίας του Ομίλου κα Ρίκα Πάλμου, η υπεύθυνη εκδηλώσεων κα Λιλή Αναστασιάδη, η εκδότρια – ανταποκρίτρια κα Ανθούλα Βελιάδη, η εκπρόσωπος του Ομίλου στην 247 Περιφέρεια Inner Wheel κα Μαρία Νικολιδάκη και το μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου κα Εύη Μουστάκη.

Αξίζει να σημειωθεί ότι τα έσοδα του χριστουγεννιάτικου bazaar του Ομίλου Inner Wheel Ρόδου διατέθηκαν εκτός από την αγορά του συγκεκριμένου ιατρικού μηχανήματος για τη Μαιευτική – Γυναικολογική Κλινική του Περιφερειακού Νοσοκομείου Ρόδου και στην εξ ολοκλήρου προσφορά του χριστουγεννιάτικου γεύματος αλληλεγγύης για 154 άτομα, στο Συσσίτιο του Δημοτικού Οργανισμού Πρόνοιας του  Δήμου Ρόδου.

«Οι προσφορές και οι χορηγίες όλων, εθελοντών και επιχειρηματιών, είναι σημαντικές και στηρίζουν σε μεγάλο βαθμό το έργο του Ομίλου Inner Wheel Ρόδου. Ευχαριστώ  θερμά για την άμεση ανταπόκριση και τη στήριξή τους όλους όσους συνέδραμαν την όλη προσπάθεια είτε ήσαν παρόντες στην εκδήλωση είτε απόντες. Όλοι συνέβαλαν με κάθε τρόπο για την επίτευξη του κοινού στόχου» τόνισε η πρόεδρος του Ομίλου Inner Wheel Ρόδου κα Βεατρίκη Σέρβου.

διαβάστε ακόμα

Ο συναυλιακός τουρισμός απογειώνει δαπάνες και ζήτηση για διεθνή ταξίδια – «Κλειδί» οι νεότερες γενιές ταξιδιωτών
Τέλος οι Ινσταγκραμικές φωτογραφίες – Οι ταξιδιώτες επιζητούν αληθινές εικόνες ξεκούραστων διακοπών
Πάνω από τις μισές ταξιδιωτικές εταιρίες σχεδιάζουν να επενδύσουν στην A.I.
Τουρισμός | Αυξάνονται οι πρώιμες κρατήσεις για το 2025- Πρώτοι οι Βρετανοί στις κρατήσεις για το α' τρίμηνο
Διευθυντές Ξενοδοχείων Κρήτης | Σεμινάριο για την προστασία των ξενοδοχείων από τρομοκρατική επίθεση ή φυσική καταστροφή
Συνεργασία κοινού κωδικού των Aegean Airlines και Saudia
ASTERIA: Αναβιώνει ο θρυλικός προορισμός της Αθηναϊκής Ριβιέρας
«Απόβαση» 100.000 επισκεπτών το Πάσχα στην Κρήτη
Νέος νόμος για μουσική στα ξενοδοχεία: Εταιρεία παροχής μουσικής παρέχει ελληνική & ξένη μουσική σύμφωνα με την ποσόστωση που απαιτείται
Air France | Η Καλαμάτα νέος προορισμός το καλοκαίρι