To πρόγραμμα τουριστικής προβολής της Άρτας το 2019

13-12-18 | ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ

Το πρόγραμμα τουριστικής προβολής του για το 2019 ενέκρινε ο Δήμος Αρταίων.

Στόχος του ετήσιου προγράμματος, ύψους 92.600 ευρώ, είναι η βελτίωση της διαχείρισης του τουριστικού προϊόντος της περιοχής  και η πιο αποδοτική προβολή του, τόσο στο εσωτερικό όσο και στο εξωτερικό. Τα δύο τελευταία χρόνια, ο Δήμος Αρταίων έχει προβεί σε μία σειρά ενεργειών προκειμένου να βγει στο προσκήνιο και να καθιερωθεί ως ένας νέος τουριστικός προορισμός. Είτε με συμμετοχή σε εκθέσεις τουρισμού, είτε με την επικαιροποίηση του τουριστικού του πληροφοριακού υλικού και την εκπόνηση μελέτης για το στρατηγικό σχεδιασμό της τουριστικής του προβολής, ο δήμος έχει ήδη κάνει τα πρώτα βήματα προς αυτή την κατεύθυνση.

Το νέο πρόγραμμα τουριστικής προβολής, δίνει μεγαλύτερη έμφαση  στην προβολή του πληροφοριακού υλικού  το οποίο σχεδιάστηκε το 2018, στα Fam trips, σε B2B συναντήσεις και σε διαφήμιση της Άρτας σε περιοδικά, σε αεροδρόμια της επικράτειας και κάθε άλλο μέσο προβολής που ενδείκνυται για το βέλτιστο αποτέλεσμα.

Εφόσον έχει πλέον επιτευχθεί ο σκοπός του Δήμου Αρταίων ως προς το σχεδιασμό νέου έντυπου υλικού και βίντεο τουριστικής προβολής, καθώς και μιας ιστοσελίδας αποκλειστικά με πληροφορίες για τον τουρισμό και πολιτισμό της περιοχής, το πρόγραμμα του 2019 θα δίνει μεγαλύτερη βαρύτητα στη διάχυση της πληροφορίας και την εξωστρέφεια, σε μία προσπάθεια να προβληθεί στοχευμένα η περιοχή σε συγκεκριμένες αγορές - στόχους.

Τέλος, θα πρέπει να δοθεί μεγαλύτερη βαρύτητα στην προώθηση, στη διαφήμιση και στη συνεχή ενημέρωση του κοινού για τις εξελίξεις στον τουριστικό και πολιτιστικό τομέα, χρησιμοποιώντας μεταξύ άλλων ως όχημα τα μέσα μαζικής δικτύωσης, τα οποία πλέον αποτελούν την πρώτη επιλογή του μέσου τουρίστα για ενημέρωση.

διαβάστε ακόμα

Σαντορίνη: Οι τρεις αιτίες για την κατολίσθηση στη Θηρασιά – Τι εκτίμησε ο Λέκκας
Αεροδρόμιο Σητείας | Ο καλύτερος Μάρτιος & το καλύτερο α' τρίμηνο των τελευταίων 9 ετών
Ξενοδοχείο μετατρέπεται σε επιπλωμένα διαμερίσματα στο Πευκί - Αποκατάσταση διατηρητέων με τουριστική χρήση στην Αίγινα
Δήμος Βιάννου | Μέτρα για τη λειψυδρία - Stop στις νέες πισίνες
Προορισμοί: ‘Εκθεση Φωτογραφίας στον Βόλο
Αγώνας Ορεινού Τρεξίματος στον Κόζιακα
Το ρομπότ SOPHIA στην 3η Ολυμπιάδα Ρομποτικής στο Ηράκλειο την Κυριακή
Η Ολυμπιακή Φλόγα από την Ελλάδα στη Γαλλία
«The Crete Trip 2024» στην Κρήτη | πολιτιστικό ταξίδι με 900 φοιτητές από 45 χώρες
Μάνος Κόνσολας | «Χρειαζόμαστε μια Εθνική Πολιτική για τις ορεινές περιοχές»