Ανάπτυξη τουριστικής συνείδησης στην Αλεξανδρούπολη

20-11-18 | ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ

Η Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης, αποφάσισε την υλοποίηση της πράξης Κατάρτιση Εργαζόμενων για την Ανάπτυξη Τουριστικής  Συνείδησης, την οποία αναλαμβάνει ο Εμπορικός Σύλλογος Αλεξανδρούπολης.

Η εν λόγω δράση, προϋπολογισμού 47.000 ευρώ, αφορά στην κατάρτιση εργαζομένων σε επιχειρήσεις της περιοχής προκειμένου να αναπτύξουν τουριστική συνείδηση και να βελτιωθούν οι υπηρεσίες προς τους επισκέπτες και τους τουρίστες της πόλης της Αλεξανδρούπολης. Οι τρεις θεματικές ενότητες που θα υλοποιηθούν είναι το τουριστικό marketing -εναλλακτικές μορφές τουρισμού, το Place branding- Επιχειρηματική και τουριστική ανάπτυξη τουριστικής συνείδησης και η επικοινωνία και ποιοτική εξυπηρέτηση πελάτη.

Η κατάρτιση θα υλοποιηθεί σε τρία τμήματα των 12 ατόμων, συνολικά 36 άτομα και είναι διάρκειας 60 ωρών. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει δράσεις δημοσιότητας, συμβουλευτική, πιστοποίηση και κατάρτιση. Οι δράσεις δημοσιότητας περιλαμβάνουν μια ημερίδα κατά την έναρξη του προγράμματος και μια με την ολοκλήρωσή του, δημοσιότητα της πράξης μέσω των μέσων κοινωνικής δικτύωσης αλλά και των ιστοσελίδων των φορέων του εταιρικού σχήματος και τη δημιουργία πληροφοριακού υλικού καθώς και ενός εντύπου που θα παρουσιάσει τα αποτελέσματα της δράσης. Το χρονοδιάγραμμα υλοποίησης θα ξεκινήσει τον Δεκέμβριο του 2018 και θα ολοκληρωθεί μέχρι τον Μάρτιο του 2020.

 

διαβάστε ακόμα

Η AEGEAN και η Olympic Air μετέφεραν το Άγιο Φως στην ελληνική επικράτεια
Η Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου σε γαστρονομική εκδήλωση στο Βουκουρέστι
Δράσεις για την τουριστική προβολή της Ελλάδας σε Σουηδία και Ελβετία
Ξενοδοχεία | Ποιο είναι το τίμημα του Πόρτο Καρράς;
Οι αεροπορικές εταιρείες βαρέθηκαν να επωμίζονται το κόστος άλλων
Υπερ- τουρισμός | Ο τουριστικός τομέας δεν πρέπει να αγνοήσει τις διαμαρτυρίες των ντόπιων
Τουρισμός 2024 | Sunvil: Το μεγαλύτερο ελληνικό πρόγραμμα στο Ηνωμένο Βασίλειο με 61 νησιά
Έκθεση φωτογραφιών για τη δράση του John D.S. Pendlebury στη Μάχη της Κρήτης
Άυλη Πολιτιστική Κληρονομιά: Η Περίπτωση των Μάηδων της Μακρινίτσας
«Σκιώδης στόλος» του Πούτιν στον Λακωνικό Κόλπο