Δράσεις τουριστικής προβολής Αλοννήσου, Κεφαλλονιάς και Σερρών

15-11-18 | ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ

Σε δράσεις τουριστικής προβολής προβαίνουν οι δήμοι Αλοννήσου, Κεφαλλονιάς και Σερρών.

Ειδικότερα, ο Δήμος Αλοννήσου αποφάσισε την παρουσίαση της Αλοννήσου στις 19 Νοεμβρίου, σε 25 πράκτορες και δημοσιογράφους, στο Ελσίνκι της Φινλανδίας στο Ελληνικό εστιατόριο EL Greco.

Στην παρουσίαση θα συμμετέχουν επιλεγμένοι δημοσιογράφοι και Τουριστικοί πράκτορες της Φινλανδιάς, που δίνουν έμφαση στις ειδικές μορφές Τουρισμού. Ο μέσος Φινλανδός ταξιδιώτης του εξωτερικού διαθέτει ειδικά ενδιαφέροντα όπως είναι οι δραστηριότητες στη φύση, ενώ κατατάσσεται στις 5 κορυφαίες αγορές με την υψηλότερη κατά κεφαλή δαπάνη. Μέσα από την πρόταση αυτή, στόχος είναι η γνωριμία με επιλεγμένο κοινό ταξιδιωτικών πρακτόρων, δημοσιογράφων και bloggers από τη Φινλανδία, καθώς και η «εκπαίδευσή» τους στα συγκριτικά πλεονεκτήματα και την πρόταση διακοπών της Αλοννήσου ώστε να δημιουργηθούν οι προϋποθέσεις για ενίσχυση των αφίξεων από τη Φινλανδία.

Παράλληλα, ο Δήμος Κεφαλλονιάς ενέκρινε δράσεις προβολής που αφορούν σε δημιουργία advertorial και internet banner, που θα τοποθετηθεί στην ιστοσελίδα Travel360benelux.be την  καταχώρηση του advertorial στο newsletter του Travel360, με αποστολή σε 6.400 Ολλανδόφωνους τουριστικούς πράκτορες, την ανάρτηση του advertorial στο λογαριασμό του Twitter με 2500 followers στις 27 Νοεμβρίου καθώς και τη συμμετοχή του στο   Β2Β WORKSHOP GREECE:3 65 DAY DESTINATION το οποίο θα πραγματοποιηθεί στην ίδια ως άνω ημερομηνία.

Τέλος, ο δήμος Σερρών αποφάσισε τη συμμετοχή του στο 10ο International Meeting of Tourism το οποίο θα πραγματοποιηθεί στη Φιλιππούπολη της Βουλγαρίας από τις 21 έως τις 24 Νοεμβρίου.

Στη 10η διεθνή συνάντηση τουρισμού, συνδιοργάνωσης δήμου Φιλιππούπολης και υπουργείου τουρισμού της Βουλγαρίας, συμμετέχουν αντιπροσωπείες διαφόρων χωρών, tour operators, τουριστικά γραφεία και γενικότερα επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στην τουριστική βιομηχανία. Κατά τη διάρκεια της διοργάνωσης, θα λάβουν χώρα Β2Β συναντήσεις. Ο δήμος Σερρών, θα συμμετέχει στις συναντήσεις αυτές, με στόχο να προβάλλει το τουριστικό προϊόν τόσο των Σερρών όσο και της ευρύτερης περιοχής.

 

διαβάστε ακόμα

Η AEGEAN και η Olympic Air μετέφεραν το Άγιο Φως στην ελληνική επικράτεια
Η Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου σε γαστρονομική εκδήλωση στο Βουκουρέστι
Δράσεις για την τουριστική προβολή της Ελλάδας σε Σουηδία και Ελβετία
Ξενοδοχεία | Ποιο είναι το τίμημα του Πόρτο Καρράς;
Οι αεροπορικές εταιρείες βαρέθηκαν να επωμίζονται το κόστος άλλων
Υπερ- τουρισμός | Ο τουριστικός τομέας δεν πρέπει να αγνοήσει τις διαμαρτυρίες των ντόπιων
Τουρισμός 2024 | Sunvil: Το μεγαλύτερο ελληνικό πρόγραμμα στο Ηνωμένο Βασίλειο με 61 νησιά
Έκθεση φωτογραφιών για τη δράση του John D.S. Pendlebury στη Μάχη της Κρήτης
Άυλη Πολιτιστική Κληρονομιά: Η Περίπτωση των Μάηδων της Μακρινίτσας
«Σκιώδης στόλος» του Πούτιν στον Λακωνικό Κόλπο