Δήμος Βόλου: Πρόγραμμα τουριστικής προβολής για το 2019

09-11-18 | ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ

Το πρόγραμμα τουριστικής προβολής του για το 2019 ενέκρινε ο δήμος Βόλου,  το οποίο έχει ως βασικό στόχο την επιμήκυνση της τουριστικής περιόδου.

Στις βασικές αρχές προγράμματος περιλαμβάνεται η προβολή σε διευρυμένο μίγμα αγορών και η εστιασμένη χρονικά προβολή στην Ελλάδα με στόχο τις περιόδους εκτός καλοκαιριού.

Παράλληλα, επιδιώκεται η διατήρηση της υπάρχουσας δυναμικής και η εστιασμένη ενίσχυση με συνέχιση της προβολής του προορισμού στις αγορές των τελευταίων ετών αλλά και στην επέκταση των αγορών. Η σταδιακή ενδυνάμωση της παρουσίας σε νέες αγορές μέσω παρουσιάσεων και επικοινωνίας με τουριστικά γραφεία και σπεσιαλίστες, αλλά και η εξειδικευμένη προβολή, δηλαδή η θεματική προβολή του προορισμού ως προορισμός πεζοπορίας και συμπληρωματικά ορεινών δραστηριοτήτων, αναμένεται να επιτύχουν τον στόχο ο οποίος είναι η επιμήκυνση της περιόδου.

Η εν γένει προβολή του δήμου, κινείται στους εξής άξονες:

- Προβολή με κλασικά μέσα, όπως είναι η συμμετοχή σε τουριστικές εκθέσεις, οι φιλοξενίες, η διαφήμιση στα ΜΜΕ και η παραγωγή και εκτύπωση έντυπου υλικού.

-Ψηφιακή προβολή με τον εμπλουτισμό του περιεχομένου σε φωτογραφικό υλικό, κείμενα και βίντεο, παραγωγή υλικού τουριστικής προβολής καθώς κα διαχείριση και περαιτέρω ανάπτυξη των λογαριασμών Μέσων Κοινωνικής Δικτύωσης.

-Θεματική προσέγγιση μέσω της καμπάνιας προορισμού πεζοπορίας Pelion Routes, ως νέου προϊόντος και γενικής ανάδειξης δραστηριοτήτων βουνού,  App πεζοπορίας, εμπλουτισμός μέσων και παρακολούθηση.

- Εμπλουτισμός υπηρεσίας πληροφόρησης με την αναβάθμιση, διαχείριση και επιμέλεια του περιεχομένου του site www.volosinfo.gr.

-Οργάνωση και υποστήριξη των ακτών.

διαβάστε ακόμα

«Σκιώδης στόλος» του Πούτιν στον Λακωνικό Κόλπο
Δωρεά του IKOS Olivia για τους Αγώνες Ποδηλασίας στον Πολύγυρο
Προβολή του Δήμου Αριστοτέλη και της Χαλκιδικής στη Γαλλία
Η Κέρκυρα προβάλλεται στην Γερμανία ως geocaching προορισμός
Η κοινοπραξία με επικεφαλής την Certares αναλαμβάνει τις χρηματοοικονομικές υποχρεώσεις της FTI GROUP
Global Traveler: Η Ελλάδα καλύτερος προορισμός Ιστορικών Ατραξιόν στον κόσμο – Βραβεία για Μύκονο και Σαντορίνη
ΠΟΞ προς Booking: Παραβιάζεται το νόμιμο δικαίωμα των Ελληνικών ξενοδοχείων στις προκαταβολές
Με πτήσεις της AEGEAN και της Olympic Air θα ταξιδέψει το Άγιο Φως σε διάφορες περιοχές της Ελλάδας
ΔΥΠΑ | Ενεργοποιήθηκαν 8.575 επιταγές κοινωνικού τουρισμού τον Απρίλιο
Συλλυπητήρια ανακοίνωση από την ΣΕΤΚΕ