Ενισχύεται ο Οργανισμός Τουριστικής Προβολής Θεσσαλονίκης

08-11-18 | ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ

Ενδυναμώνεται η τουριστική προβολή και προώθηση της Θεσσαλονίκης, κατόπιν απόφασης της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, η οποία αυξάνει το ποσό της συνδρομής της από 20.000 ευρώ που είναι το τρέχον, στο ποσόν των 100.000 ευρώ.

Σύμφωνα με την εισήγηση της Προέδρου του Δ.Σ. του Οργανισμού Τουριστικής Προβολής & Marketing  Θεσσαλονίκης κ. Παρασκευής Πατουλίδου, μεταξύ άλλων ο «Οργανισμός Τουριστικής Προβολής και Marketing του Ν. Θεσσαλονίκης» τα τελευταία δύο χρόνια παρουσιάζει πολυεπίπεδη δραστηριότητα στους τομείς του τουρισμού, της προβολής και του μάρκετινγκ σε όλο το εύρος της Μητροπολιτικής Ενότητας Θεσσαλονίκης, αναπτύσσοντας διαρκώς νέες και καινοτόμες δράσεις που στοχεύουν να αναδειχθεί η περιοχή σε σημαντικό προορισμό στον παγκόσμιο τουριστικό χάρτη.

Παράλληλα, ως  συνδεδεμένο μέλος πλέον του Παγκόσμιου Οργανισμού Τουρισμού, συμμετέχει σε διεθνείς εκθέσεις τουριστικής προβολής, υποστηρίζει το σύνολο των ταξιδιών εξοικείωσης δημοσιογράφων και tour operators που γίνονται για τη Θεσσαλονίκη, υποστηρίζει διεθνή συνέδρια, φεστιβάλ διεθνούς εμβέλειας, καινοτομεί με τουριστικά εργαλεία προβάλλοντας το τουριστικό πανόραμα της Θεσσαλονίκης σε 6 διαφορετικές γλώσσες μέσω του επίσημου portal προορισμού και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Δημιουργεί επίσης εφαρμογές για την καλύτερη προβολή του τουριστικού προϊόντος, διοργανώνει διαγωνισμούς φωτογραφίας, διεξάγει μελέτες για την ταξιδιωτική εμπειρία και επενδύει με στοχευμένες καταχωρήσεις σε έντυπα παγκοσμίου. Τέλος, ο Οργανισμός παράγει πλούσιο έντυπο υλικό για τη Θεσσαλονίκη και τις τουριστικές διαδρομές της στην Κεντρική Μακεδονία.

 

 

διαβάστε ακόμα

Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή βραβεύει εξέχοντα αρχιτεκτονικά έργα σε όλη την Ευρώπη
ΕΟΤ: Προβολή της Ελλάδας στη Μεγάλη Βρετανία για τουρισμό περιπέτειας
Γερμανικός τουρισμός: +63% οι δαπάνες για διακοπές το καλοκαίρι του 2024 – Τρίτη επιλογή η Ελλάδα
Ελληνικός τουρισμός 2024 | Τι δείχνουν οι προγραμματισμένες αεροπορικές θέσεις για τη σεζόν - η εικόνα ανά αγορά και αεροδρόμιο
Ισπανικός τουρισμός | Νέο ρεκόρ αναμένεται το 2024
Προβολή της Ρόδου στην Ολλανδική και Βελγική αγορά
Χαλκιδική: Fam trip 20 τουριστικών πρακτόρων από 12 χώρες
Νέες Σ.Σ.Ε. στις ξενοδοχειακές επιχειρήσεις των Χανίων
Indie Playground Festival vol.2 | 1 & 2 Ιουνίου | Φεστιβάλ Αθηνών Επιδαύρου
Προβολή της Ελλάδας στη Στοκχόλμη ως ιδανικός προορισμός για συνταξιούχους