Σε διεθνείς εκθέσεις συνεδριακού τουρισμού ο Δήμος Αθηναίων

09-10-18 | ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ

Σε σημαντικές εκθέσεις συνεδριακού τουρισμού έχει προγραμματίσει να συμμετάσχει μέσα στο επόμενο εξάμηνο ο Δήμος Αθηναίων και η Εταιρία Ανάπτυξης και Τουριστικής Προβολής Αθηνών.

Αναλυτικά οι εκθέσεις που προγραμματίζει να συμμετάσχει ο Δήμος και η ΕΑΤΑ έχουν ως εξής:

-IMEX, America  Λας Βέγκας,  Οκτώβριος 2018

Από τις μεγαλύτερες εκθέσεις συνεδριακού τουρισμού παγκοσμίως. Γίνεται κάθε χρόνο, με μεγάλο αριθμό συμμετεχόντων, εκθετών και αγοραστών, από όλο τον κόσμο.

Περιλαμβάνει προκαθορισμένες συναντήσεις βάσει του συστήματος της έκθεσης, αλλά και έξτρα συναντήσεις και ευκαιρίες δικτύωσης. Συμμετοχή του ACVB στο περίπτερο του ΕΟΤ

-ICCA World Summit, Φλόριντα, Νοέμβριος 2018

Ετήσιο συνέδριο του Παγκόσμιου Οργανισμού Συνεδρίων:

International Congress & Convention Association (ICCA).

Συμμετέχουν επαγγελματίες του χώρου των συνεδρίων. Εξαιρετική ευκαιρία ανταλλαγής τεχνογνωσίας, δικτύωσης και εκπαίδευσης.

-World Travel Market, Λονδίνο, Νοέμβριος 2018

H World Travel Market του Λονδίνου είναι το κορυφαίο διεθνές γεγονός για την ταξιδιωτική βιομηχανία, που παράγει περισσότερες από 2,8 δισεκατομμύρια λίρες σε επιχειρηματικές συμφωνίες μεταξύ των συμμετεχόντων επιχειρήσεων.

Πάνω από τρεις ημέρες, το σύνολο της τουριστικής βιομηχανίας συγκεντρώνεται στο Λονδίνο, καθώς σχεδόν 5.000 προορισμοί και επιχειρήσεις του ιδιωτικού τομέα συναντούν 51.000 επαγγελματίες του τουρισμού, δημοσιογράφους, διαμορφωτές γνώμης, μαθητές και υπουργούς τουρισμού από όλον τον κόσμo. Αν και έχει το χαρακτήρα της γενικής έκθεσης τουρισμού προσελκύει και επαγγελματίες από τον χώρο του συνεδριακού τουρισμού.

-IBTM, Βαρκελώνη, Νοέμβριος 2018

Είναι μια από τις πιο σημαντικές και δυναμικές εκθέσεις συνεδριακού τουρισμού που λαμβάνει χώρα ετησίως στην Βαρκελώνη, με συμμετέχοντες από όλον τον κόσμο και προγραμματισμένα ραντεβού. Η Αθήνα συμμετέχει κάθε χρόνο ως συνεκθέτης με δωρεάν συμμετοχή στο stand του ΕΟΤ

-Conventa, Λουμπλιάνα Σλοβενίας, Ιανουάριος 2019

Διεθνής Έκθεση Τουρισμού - B2B Workshop με προκαθορισμένες συναντήσεις μεταξύ προμηθευτών που εκπροσωπούν επιχειρήσεις/προορισμούς της Νοτιοανατολικής &Κεντρικής Ευρώπης, κι αγοραστών (meeting planners) που έχουν ενδιαφέρον να διοργανώσουν συνέδρια και events στη συγκεκριμένη γεωγραφική περιοχή. Παρέχονται επιπλέον ευκαιρίες δικτύωσης μέσω των κοινωνικών εκδηλώσεων που περιλαμβάνει το πρόγραμμα.

-ECM,  Φεβρουάριος 2019

Το European Cities Marketing είναι ένας μη κερδοσκοπικός οργανισμός που βελτιώνει την ανταγωνιστικότητα και τις επιδόσεις των κορυφαίων πόλεων της Ευρώπης. Η ECM παρέχει μια πλατφόρμα για τους επαγγελματίες του συνεδριακού τουρισμού, του τουρισμού αναψυχής και του μάρκετινγκ πόλεων μέσω της ανταλλαγής γνώσεων, βέλτιστων πρακτικών και τη διεύρυνση του δικτύου τους για την ανάπτυξη της τουριστικής δραστηριότητας τους. Το European Cities Marketing οργανώνει τις δικές του εκδηλώσεις και συμμετέχει σε πολλές ακόμα άλλων φορέων σε όλη την Ευρώπη.

-MCE Central & Eastern Europe, Φεβρουάριος 2019

Tο MCE Central and Eastern Europe, διοργανώνεται για 9η συνεχή χρονιά και φέρνει σε επαφή αγοραστές (buyers) από όλο τον κόσμο με υψηλής ποιότητας τοπικούς παρόχους (suppliers). Όλοι οι συμμετέχοντες συναντιούνται πρόσωπο με πρόσωπο και έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν ο ένας το άλλον. Πέραν των προκαθορισμένων συναντήσεων πρόσωπο με πρόσωπο, προσφέρονται εκπαιδευτικές συνεδρίες, πολλές ευκαιρίες δικτύωσης και κοινωνικές εκδηλώσεις.

 

διαβάστε ακόμα

Τέλος οι Ινσταγκραμικές φωτογραφίες – Οι ταξιδιώτες επιζητούν αληθινές εικόνες ξεκούραστων διακοπών
Πάνω από τις μισές ταξιδιωτικές εταιρίες σχεδιάζουν να επενδύσουν στην A.I.
Τουρισμός | Αυξάνονται οι πρώιμες κρατήσεις για το 2025- Πρώτοι οι Βρετανοί στις κρατήσεις για το α' τρίμηνο
Διευθυντές Ξενοδοχείων Κρήτης | Σεμινάριο για την προστασία των ξενοδοχείων από τρομοκρατική επίθεση ή φυσική καταστροφή
Συνεργασία κοινού κωδικού των Aegean Airlines και Saudia
ASTERIA: Αναβιώνει ο θρυλικός προορισμός της Αθηναϊκής Ριβιέρας
«Απόβαση» 100.000 επισκεπτών το Πάσχα στην Κρήτη
Νέος νόμος για μουσική στα ξενοδοχεία: Εταιρεία παροχής μουσικής παρέχει ελληνική & ξένη μουσική σύμφωνα με την ποσόστωση που απαιτείται
Air France | Η Καλαμάτα νέος προορισμός το καλοκαίρι
In –Edit, Φεστιβάλ Μουσικών Ταινιών στη Θεσσαλονίκη