Ποδηλατική εκδήλωση χωρίς «καπνό» στην Αστυπάλαια

29-09-18 | ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ

Ο Δήμος Αστυπάλαιας διοργανώνει την τριήμερη ποδηλατική δράση «Astypalea Cycling Festival 2018» , η οποία θα διαρκέσει από τις 29 Σεπτεμβρίου έως την 1η Οκτωβρίου.

Πρόκειται για μια ποδηλατική τριήμερη εκδήλωση που θα έχει δράση, παιχνίδι, διασκέδαση και την Αστυπαλίτικη φιλοξενία, η οποία επικεντρώνεται στους φίλους του ποδηλάτου.  Στόχος της δράσης, είναι η προβολή των εναλλακτικών εμπειριών διακοπών που μπορεί  να προσφέρει το νησί,  ώστε να επιτύχει την παράταση της τουριστικής του περιόδου και να ενδυναμώσει το ενδιαφέρον για την Αστυπάλαια.

Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων,  έχει ως εξής :

29 Σεπτεμβρίου:

Το πρωί θα πραγματοποιηθεί ομιλία με θέμα «Αστυπάλαια Smoke - Free» ή αλλιώς «Αστυπάλαια χωρίς τσιγάρο» ενώ το βράδυ θα λάβει χώρα μουσική εκδήλωση με τη DJ Μαρία Παπιδάκη και live cooking show από τον chef Γιάννη Αποστολάκη.

30 Σεπτεμβρίου:

Το πρωί θα πραγματοποιηθεί ποδηλατικός γύρος με σημείο εκκίνησης την περιοχή «Λιβάδι» Αστυπάλαιας με τη συμμετοχή ντόπιων και επισκεπτών ποδηλατών, ενώ το βράδυ θα πραγματοποιηθεί νησιώτικη γιορτή με το παραδοσιακό μουσικό συγκρότημα από την Νάξο της Λέτας Κορρέ στην περιοχή «Πέρα Γιαλός» Αστυπάλαιας, όπου θα χορέψουν παραδοσιακούς χορούς τα μέλη του Πολιτιστικού και Μορφωτικού Συλλόγου Αστυπάλαιας.

1η Οκτωβρίου

Το πρωί θα διεξαχθεί κυνήγι θησαυρού με ποδήλατα, με σημείο εκκίνησης την περιοχή «Χώρα» Αστυπάλαιας ενώ το βράδυ θα πραγματοποιηθεί wellness session με τον Ιωάννη Κουλάνη.

Αξίζει να σημειωθεί ότι μέρος των εξόδων θα καλυφθούν από την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και την εταιρεία της Philip Morris International ΠΑΠΑΣΤΡΑΤΟΣ Α.Β.Ε.Σ. εκπρόσωποι των οποίων θα παραβρίσκονται στις παραπάνω εκδηλώσεις, ενώ οι ποδηλάτες θα επισκεφθούν το νησί με δωρεάν ακτοπλοϊκά εισιτήρια

διαβάστε ακόμα

«Σκιώδης στόλος» του Πούτιν στον Λακωνικό Κόλπο
Δωρεά του IKOS Olivia για τους Αγώνες Ποδηλασίας στον Πολύγυρο
Προβολή του Δήμου Αριστοτέλη και της Χαλκιδικής στη Γαλλία
Η Κέρκυρα προβάλλεται στην Γερμανία ως geocaching προορισμός
Η κοινοπραξία με επικεφαλής την Certares αναλαμβάνει τις χρηματοοικονομικές υποχρεώσεις της FTI GROUP
Global Traveler: Η Ελλάδα καλύτερος προορισμός Ιστορικών Ατραξιόν στον κόσμο – Βραβεία για Μύκονο και Σαντορίνη
ΠΟΞ προς Booking: Παραβιάζεται το νόμιμο δικαίωμα των Ελληνικών ξενοδοχείων στις προκαταβολές
Με πτήσεις της AEGEAN και της Olympic Air θα ταξιδέψει το Άγιο Φως σε διάφορες περιοχές της Ελλάδας
ΔΥΠΑ | Ενεργοποιήθηκαν 8.575 επιταγές κοινωνικού τουρισμού τον Απρίλιο
Συλλυπητήρια ανακοίνωση από την ΣΕΤΚΕ