Νέο Γραφείο Τουριστικής Πληροφόρησης στο λιμάνι της Κυλλήνης

08-08-18 | ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ

Η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, στο πλαίσιο του σχεδίου προβολής του τουριστικού προϊόντος της μέσω δράσεων στην Ελλάδα και το εξωτερικό, αποφάσισε τη δημιουργία νέου γραφείου τουριστικής πληροφόρησης στο λιμάνι της Κυλλήνης.

Η ανωτέρω δράση, είναι αποτέλεσμα της σημαντικής αύξησης της τουριστικής κίνησης τα τελευταία έτη και προκειμένου να διατηρηθεί η υπάρχουσα δυναμική όσον αφορά την τουριστική ανάπτυξη, είναι απαραίτητο να υιοθετηθούν πρωτοβουλίες για την ανάδειξη της σημασίας του τουρισμού ως ενός σημαντικού αναπτυξιακού στοιχείου, παρέχοντας τις υπηρεσίες εκείνες που διαμορφώνουν ένα ολοκληρωμένο τουριστικό προϊόν.

Εξάλλου, το νέο γραφείο τουριστικής πληροφόρησης αναμένεται να αναβαθμίσει τη δυνατότητα ενημέρωσης των επισκεπτών που έρχονται μέσω του λιμανιού της Κυλλήνης, το οποίο μαζί με το λιμάνι της Πάτρας, αποτελούν τις κύριες εισόδους στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας.

Στο Γραφείο Τουριστικής Πληροφόρησης, που θα βρίσκεται στον αντίστοιχο χώρο αφίξεων και αναχωρήσεων του λιμανιού της Κυλλήνης, θα μοιράζεται πληροφοριακό υλικό της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, όπως και άλλων φορέων που εμπλέκονται στον κλάδο του τουρισμού, ενώ  θα προβάλλεται και ψηφιακό υλικό με σκοπό την προβολή του τουριστικού προϊόντος της Δυτικής Ελλάδας.

Επιπρόσθετα, λόγω του ότι στο χώρο υπάρχουν σχηματισμένα γραφεία, κατάλληλα για την ενημέρωση του κοινού, θα πραγματοποιηθεί εκτύπωση βινυλίου με πλαίσιο για την επένδυση τμημάτων των γραφείων και τοποθετήσεις ειδικών banners προκειμένου να επισημαίνεται ότι αυτός ο χώρος προορίζεται για ενημέρωση σχετικά με υπηρεσίες της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας. Επιπλέον, έχοντας ως κεντρικό άξονα την οργανωμένη και πλήρη αξιοποίηση των διαθέσιμων εργαλείων τουριστικής προβολής, θα πραγματοποιηθεί προμήθεια κατάλληλων οθονών προβολής όπως οθόνες και Tablets.

 

διαβάστε ακόμα

Αεροδρόμιο Σητείας | Ο καλύτερος Μάρτιος & το καλύτερο α' τρίμηνο των τελευταίων 9 ετών
Ξενοδοχείο μετατρέπεται σε επιπλωμένα διαμερίσματα στο Πευκί - Αποκατάσταση διατηρητέων με τουριστική χρήση στην Αίγινα
Δήμος Βιάννου | Μέτρα για τη λειψυδρία - Stop στις νέες πισίνες
Προορισμοί: ‘Εκθεση Φωτογραφίας στον Βόλο
Αγώνας Ορεινού Τρεξίματος στον Κόζιακα
Το ρομπότ SOPHIA στην 3η Ολυμπιάδα Ρομποτικής στο Ηράκλειο την Κυριακή
Η Ολυμπιακή Φλόγα από την Ελλάδα στη Γαλλία
«The Crete Trip 2024» στην Κρήτη | πολιτιστικό ταξίδι με 900 φοιτητές από 45 χώρες
Μάνος Κόνσολας | «Χρειαζόμαστε μια Εθνική Πολιτική για τις ορεινές περιοχές»
Δήμος Αθηναίων: Αυξήθηκαν κατά 54% οι εντολές απομάκρυνσης παράνομων τραπεζοκαθισμάτων