Ο Master Chef παρουσιάζει το σαμιακό πρωϊνό

05-08-18 | ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ

Στις 11 Αυγούστου, στο χερσαίο χώρο της παραλιακής λεωφόρου της πόλης της Σάμου, θα λάβει χώρα η παρουσίαση του σαμιακού πρωϊνού με την υπογραφή του φετινού νικητή του Master Chef, με την αποκλειστική χρήση σαμιακών προϊόντων.

Στόχος της διοργάνωσης, είναι η καθιέρωση του σαμιακού πρωϊνού στις ξενοδοχειακές μονάδες του νησιού και σε άλλες επιχειρήσεις εστίασης.

Εξάλλου, η ενίσχυση του τουριστικού προϊόντος με την προβολή των τοπικών παραγόμενων προϊόντων της γεωργοκτηνοτροφικής επιχειρηματικότητας και της αντίστοιχης γαστρονομίας, κρίνεται σημαντική για την ανάδειξη των νησιών και την αύξηση της τουριστικής ροής.

Άλλωστε το “Samos Breakfast”, δεν αποτελεί μόνο το «πάντρεμα» των τοπικών προϊόντων για τη δημιουργία της καλύτερης δυνατής επιλογής του παραδοσιακού πρωϊνού, αλλά και μια περιπλάνηση στα τοπία της Σάμου, μέσα από εναέριες και επίγειες λήψεις οι οποίες θα πραγματοποιηθούν στο πλαίσιο της διοργάνωσης.

Τέλος, η προβολή και προώθηση του σαμιακού πρωϊνού, θα λάβει χώρα και μέσω του διαδικτύου, σε επισκέπτες, tour operators, ξενοδοχεία και σημεία εστίασης. Η δαπάνη του συνόλου των ανωτέρω δράσεων, ανέρχεται στο ποσόν των 20.000 ευρώ με ΦΠΑ.

διαβάστε ακόμα

«Σκιώδης στόλος» του Πούτιν στον Λακωνικό Κόλπο
Δωρεά του IKOS Olivia για τους Αγώνες Ποδηλασίας στον Πολύγυρο
Προβολή του Δήμου Αριστοτέλη και της Χαλκιδικής στη Γαλλία
Η Κέρκυρα προβάλλεται στην Γερμανία ως geocaching προορισμός
Η κοινοπραξία με επικεφαλής την Certares αναλαμβάνει τις χρηματοοικονομικές υποχρεώσεις της FTI GROUP
Global Traveler: Η Ελλάδα καλύτερος προορισμός Ιστορικών Ατραξιόν στον κόσμο – Βραβεία για Μύκονο και Σαντορίνη
ΠΟΞ προς Booking: Παραβιάζεται το νόμιμο δικαίωμα των Ελληνικών ξενοδοχείων στις προκαταβολές
Με πτήσεις της AEGEAN και της Olympic Air θα ταξιδέψει το Άγιο Φως σε διάφορες περιοχές της Ελλάδας
ΔΥΠΑ | Ενεργοποιήθηκαν 8.575 επιταγές κοινωνικού τουρισμού τον Απρίλιο
Συλλυπητήρια ανακοίνωση από την ΣΕΤΚΕ