Φεστιβάλ Παραδοσιακών Προϊόντων, Τουρισμού και Κρουαζιέρας στο Κατάκολο

13-07-18 | ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ

Από τις 21 έως τις 26 Ιουλίου θα πραγματοποιηθεί στο Κατάκολο το 2ο Φεστιβάλ Παραδοσιακών Προϊόντων, Τουρισμού και Κρουαζιέρας, στο οποίο αποφάσισε να συμμετέχει με περίπτερο και ο Δήμος Ήλιδας. 

Η εν λόγω έκθεση, έχει ως σκοπό να αναδείξει τις ομορφιές της Ηλείας και την τοπική παραγωγή παραδοσιακών προϊόντων, κυρίως στους τουρίστες που εξέρχονται από τα κρουαζιερόπλοια.

Η συμμετοχή του Δήμου Ήλιδας, γίνεται με στόχο την προσέλκυση των τουριστών που εξέρχονται από τα κρουαζιερόπλοια, προκειμένου να δουν από κοντά τις ομορφιές, αλλά και να επισκεφτούν τις παραλίες, τους αρχαιολογικούς χώρους και τα αξιοθέατα του Δήμου Ήλιδας. Παράλληλα, θα λάβει χώρα παρουσίαση της περιοχής σε φορείς της κρουαζιέρας και του τουρισμού, εφόσον επίσημοι καλεσμένοι θα είναι ναυτιλιακές εταιρείες που συνεργάζονται με το Κατάκολο και tour operator της κρουαζιέρας.

Η έκθεση, λόγω και του τετραημέρου που έχει προγραμματιστεί, αναμένεται να αποτελέσει πόλο έλξης για χιλιάδες τουρίστες κρουαζιέρας, αλλά και επισκέπτες του Νομού Ηλείας.

Τέλος, ο Δήμος Ήλιδας θα συμμετέχει στην έκθεση και τις 6 ημέρες της διοργάνωσης, με περίπτερο 9 τ.μ., στο οποίο θα διανέμονται φυλλάδια με τις ομορφιές και τις δραστηριότητές του.

 

διαβάστε ακόμα

Ξενοδοχείο μετατρέπεται σε επιπλωμένα διαμερίσματα στο Πευκί - Αποκατάσταση διατηρητέων με τουριστική χρήση στην Αίγινα
Δήμος Βιάννου | Μέτρα για τη λειψυδρία - Stop στις νέες πισίνες
Προορισμοί: ‘Εκθεση Φωτογραφίας στον Βόλο
Αγώνας Ορεινού Τρεξίματος στον Κόζιακα
Το ρομπότ SOPHIA στην 3η Ολυμπιάδα Ρομποτικής στο Ηράκλειο την Κυριακή
Η Ολυμπιακή Φλόγα από την Ελλάδα στη Γαλλία
«The Crete Trip 2024» στην Κρήτη | πολιτιστικό ταξίδι με 900 φοιτητές από 45 χώρες
Μάνος Κόνσολας | «Χρειαζόμαστε μια Εθνική Πολιτική για τις ορεινές περιοχές»
Δήμος Αθηναίων: Αυξήθηκαν κατά 54% οι εντολές απομάκρυνσης παράνομων τραπεζοκαθισμάτων
Αγώνας ορεινού τρεξίματος Ανοπαία Ατραπός