Φεστιβάλ «Ευρωπαϊκή Πολυφωνία» στη Ρόδο

02-07-18 | ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ

Από τις 21 έως τις 22 Ιουλίου πραγματοποιείται στη Ρόδο το 1ο Ευρωπαϊκό Φεστιβάλ «Ευρωπαϊκή Πολυφωνία», Polyphonie Europeene, συνδιοργάνωσης της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου και του Ωδείου «Κορέλλι». Το φεστιβάλ θα λάβει χώρα στο θέατρο της Μεσαιωνικής τάφρου της Ρόδου, ενώ θα συμμετέχει και ο Ρόδιος συνθέτης Σάββας Καρατζιάς. Ο Οργανισμός Arts Sportanes και το Ωδείο A. Corelli στο πλαίσιο του έτους «Μνημεία Παγκόσμιας Κληρονομιάς της UNESCO», σε συνεργασία με τη διεθνούς φήμης γαλλική χορωδία Mikrokosmos, στοχεύουν να δραστηριοποιήσουν στην Ελλάδα  για πρώτη φορά το μουσικό πρόγραμμα «Ευρωπαϊκή Πολυφωνία».

Στο πλαίσιο του φεστιβάλ θα διοργανωθούν διάφορα εργαστήρια μουσικής, δημιουργία νέων μουσικών έργων για χορωδία, συναντήσεις κοινού καλλιτεχνών, μουσικός περίπατος στη μεσαιωνική πόλη της Ρόδου και δύο μουσικές συναυλίες.

Σημειώνεται ότι η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου θα συμμετέχει καλύπτοντας τις δαπάνες για την εκτύπωση προωθητικού υλικού και ηχοφωτιστικής κάλυψης, συνολικού ποσού 5.270 με ΦΠΑ.

 

διαβάστε ακόμα

Διευθυντές Ξενοδοχείων Κρήτης | Σεμινάριο για την προστασία των ξενοδοχείων από τρομοκρατική επίθεση ή φυσική καταστροφή
Συνεργασία κοινού κωδικού των Aegean Airlines και Saudia
ASTERIA: Αναβιώνει ο θρυλικός προορισμός της Αθηναϊκής Ριβιέρας
«Απόβαση» 100.000 επισκεπτών το Πάσχα στην Κρήτη
Νέος νόμος για μουσική στα ξενοδοχεία: Εταιρεία παροχής μουσικής παρέχει ελληνική & ξένη μουσική σύμφωνα με την ποσόστωση που απαιτείται
Air France | Η Καλαμάτα νέος προορισμός το καλοκαίρι
In –Edit, Φεστιβάλ Μουσικών Ταινιών στη Θεσσαλονίκη
Ανακαίνιση του κτηρίου της πρώην Φοιτητικής Εστίας του Παντείου - λειτούργησε αρχικά ως ξενοδοχείο
Αδελφοποίηση του δήμου Αίγινας με τον δήμο Tarpon Springs στη Φλόριντα
Σαντορίνη: Οι τρεις αιτίες για την κατολίσθηση στη Θηρασιά – Τι εκτίμησε ο Λέκκας