Δύο Ράλλυ σε Βόλο και Αλμυρό με τουριστικό ενδιαφέρον

26-05-18 | ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ

Στις 9 και στις 10 Ιούνιου πραγματοποιείται στο Βόλο το «Ράλλυ Κένταυρος», αγώνας ο οποίος προσελκύει το ενδιαφέρον πολλών οδηγών αγώνων, αλλά και χιλιάδων φίλων του Μηχανοκίνητου Αθλητισμού από όλη την Ελλάδα.

Εκτός από μεγάλο αθλητικό γεγονός, ο αγώνας συμβάλλει στην τουριστική προβολή της περιοχής και στην τόνωση της τοπικής αγοράς. Ο αγώνας θα έχει ως κέντρο την πόλη του Βόλου και πεδίο αγωνιστική δράσης διαδρομές του Πηλίου.

Εξάλλου, από τις 30 Ιουνίου έως και την 1η Ιουλίου πραγματοποιείται στην Αμαλιάπολη του Αλμυρού το «3ο RALLY ALMYROS 2018». Οι επιδόσεις που επιτυγχάνονται στον αγώνα προσμετρώνται στο πανελλήνιο κύπελλο Ασφάλτου και πιο συγκεκριμένα στο περιφερειακό κύπελλο Βορείου Ελλάδας. Αυτό σημαίνει υψηλότερος συντελεστής βαθμολογίας, κάτι που αυτομάτως αποτελεί δέλεαρ για τους συμμετέχοντες οι οποίοι πέραν της ενδιαφέρουσας χάραξης του αγώνα θα ανταμείβονται με επιπλέον βαθμούς.

Η εκδήλωση αποτελεί σημαντικό γεγονός για το νομό αλλά και την ευρύτερη περιοχή, τόσο από αθλητική όσο και από οικονομική άποψη. Ο παραπάνω αγώνας είναι ένας από τους λίγους διήμερους αγώνες της χώρας και λόγω της ημερομηνίας διεξαγωγής του,  επιλεχτήκαν παραθαλάσσιες τοποθεσίες για την πραγματοποίησή του, κάτι που αναμένεται ότι θα προσελκύσει πλήθος θεατών και συμμετεχόντων.

 

διαβάστε ακόμα

Πράσινο φως στην πρόταση της ΤΕΜΕΣ για ίδρυση Διεθνούς Σχολής Τουρισμού και Γαστρονομίας στην Καλαμάτα
Δύο Ελληνικές παραλίες στις 50 καλύτερες στον κόσμο για το 2024 – 7 κορυφαίες στην Ευρώπη
Η τηλεργασία «απειλεί» καντίνες και κυλικεία
Σε ψηφιακή αποτύπωση το «Πολιτιστικό Καλεντάρι Πιερίας»
BTW | Επιπτώσεις στη γερμανική οικονομία από την αύξηση του αεροπορικού φόρου
Ponant: Κρουαζιέρες στα Ελληνικά νησιά με αναχώρηση από Αθήνα
19,5 εκατ. θέσεις, που καλύπτουν 47 χώρες, διαθέτει το 2024 η AEGEAN
Γερμανικός Τύπος | Ελλάδα: Εξαήμερο κατά των ελλείψεων εξειδικευμένου δυναμικού;
Τουρκικός τουρισμός | +13,2% οι αφίξεις, +5,4% τα έσοδα το α' τρίμηνο
FootGolf με τη συμμετοχή των Euro 2004 Legends στο Porto Carras Pro-Am Aegean Mini Tour