Η Ζάκυνθος στην Κίνα

05-05-18 | ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ

Οι πόλεις Guangzhou  και Shenzhen, δύο από τις μεγαλύτερες πόλεις στην Νότια Κίνα και η όμορφη πόλη Xiamen, από τα μεγαλύτερα εμπορικά και ναυτιλιακά κέντρα της Νότιας Κίνας,  θα φιλοξενήσουν και θα παρουσιάσουν για 2 εβδομάδες σε κινέζους πολίτες, Μουσική, παραδοσιακούς  χορούς  και Ζακυνθινή κουζίνα.

Το χορευτικό συγκρότημα της Ζακύνθου  το «Το Φιόρο του Λεβάντε» θα παρουσιάσει την παραδοσιακή μουσική και τους χορούς της Ζακύνθου ενώ οι chef της Λέσχης Αρχιμαγείρων Ακρόπολης κ. Νικόλαος Δαούτης & της Λέσχης Αρχιμαγείρων Κέρκυρας  κ. Κωνσταντίνος Βάρελης θα παρουσιάσουν την Ζακυνθινή κουζίνα.

Θα δοθούν 3 συνεντεύξεις Τύπου  στις τρεις πόλεις  Guangzhou,  Xiamen  και Shenzhen σε πάνω από 40 δημοσιογράφους από τοπικά  Media και  Social Media στην κάθε πόλη. Στις συνεντεύξεις Τύπου θα μιλήσουν ο Γενικός  Πρόξενος της Ελλάδος στην Guangzhou κος Γρηγόρης Τασσιόπουλος, οι Γενικοί Διευθυντές των Ξενοδοχείων  και η σύμβουλος  τουριστικής Ανάπτυξης και υπεύθυνη της διοργάνωσης κα Μαρία Ζησούλη που θα παρουσιάσει τις ομορφιές και τα προϊόντα της Ζακύνθου.

Η εκδήλωση είναι υπό την Αιγίδα  του Γενικού Προξενείου μας στην Guangzhou, του ΕΟΤ και του Δήμου Ζακύνθου ενώ χορηγοί της εκδήλωσης είναι η Λέσχη Αρχιμαγείρων Αττικής, η Λέσχη Αρχιμαγείρων Κέρκυρας, ο Αγροτικός Συνεταιρισμός Ζακύνθου, το ελαιοτριβείο Αρισταίον και τα οινοποιεία Γράψα, Οινόλπη, Γκούμα και Καλλίνικος.

διαβάστε ακόμα

Η Χαβάη ψήφισε νόμο για τον περιορισμό των βραχυπρόθεσμων μισθώσεων
Ο τουρισμός εισέφερε 215 δισ. ευρώ στην οικονομία της Ιταλίας το 2023
Τουρκικός τουρισμός | Ρεκόρ αφίξεων το α' 4μηνο στην Αττάλεια
Πεζοπορικές ξεναγήσεις στο Βόλο από το Μάιο έως το Σεπτέμβριο
Προβολή της Αθήνας και της Σκύρου σε γερμανόφωνο περιοδικό
Η AEGEAN και η Olympic Air μετέφεραν το Άγιο Φως στην ελληνική επικράτεια
Η Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου σε γαστρονομική εκδήλωση στο Βουκουρέστι
Δράσεις για την τουριστική προβολή της Ελλάδας σε Σουηδία και Ελβετία
Ξενοδοχεία | Ποιο είναι το τίμημα του Πόρτο Καρράς;
Οι αεροπορικές εταιρείες βαρέθηκαν να επωμίζονται το κόστος άλλων