Περιβαλλοντικές Ημερίδες στα Τρίκαλα και για την επιχειρηματικότητα στη Λάρισα

13-04-18 | ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ

Η εθελοντική οργάνωση Τρικάλων «Πράσινη Κιβωτός» διοργανώνει στα Τρίκαλα δύο περιβαλλοντικές ημερίδες, στις 26 Απριλίου και στις 5 Ιουνίου.

Η πρώτη ημερίδα έχει θέμα «Η Τοπική Αυτοδιοίκηση με αρωγό την Κοινωνία των Πολιτών, στον δρόμο για ένα Αειφόρο Αύριο της Υπαίθρου που θα δώσει επαγγελματικές διεξόδους στους νέους».

Η δεύτερη Ημερίδα έχει θέμα «Όταν οι νέοι άνθρωποι-με Σεβασμό στο Περιβάλλον-δείχνουν τον δρόμο: για την Ανάπτυξη, για την Επιχειρηματικότητα, για τον Πρωτογενή Τομέα, για τον Πολιτισμό, για την Εθελοντική Προσφορά».

Παράλληλα, στις 28 και 29 Απριλίου διεξάγεται στη Λάρισα το συνέδριο «Σύγχρονες Τάσεις Νέας Επιχειρηματικότητας και Καινοτομίας» Στο συνέδριο θα πραγματοποιηθούν ομιλίες για τη γενική ενημέρωση περί νέων τεχνολογικών εργαλείων και μεθόδων, θα υλοποιηθούν στοχευμένες ενημερωτικές δράσεις και εργαστηριακές παρουσιάσεις, καθώς και forum συζήτησης με καταλλήλους συντονιστές. Οι θεματικές ενότητες θα αφορούν σε εργαλεία και τεχνικές που απαντούν στις πραγματικές ανάγκες του κλάδου του εμπορίου, αναβαθμίζουν την ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών προς τους καταναλωτές και ενισχύουν τον ψηφιακό μετασχηματισμό των επιχειρήσεων με εμπορική δραστηριότητα.

Σκοπός του συνεδρίου είναι να εισάγει καινοτομία στον κλάδο και να γίνει αφορμή για να προστεθεί ακόμα μεγαλύτερη αξία στις δραστηριότητες του Εμπορικού Συλλόγου. Οι ομιλίες και τα workshops θα κινητοποιήσουν μία δικτύωση μεταξύ φορέων και επαγγελματιών με σκοπό την επίδειξη αλλά και τη μελλοντική ανάπτυξη προηγμένων λύσεων που θα ενισχύσουν την βιωσιμότητα των επιχειρήσεων μελών του εμπορικού συλλόγου Λάρισας και της Θεσσαλίας γενικότερα. Το συνέδριο απευθύνεται σε επιστήμονες του χώρου της οικονομίας και της τεχνολογίας, σε επαγγελματίες της αγοράς και σε νέους επιχειρηματίες.

 

 

 

 

 

διαβάστε ακόμα

Ξενοδοχεία | Ισχυρός επενδυτικός προορισμός η Αθήνα - για πρώτη φορά στο top10 των προτιμώμενων ευρωπαϊκών πόλεων
Ν.Χαρδαλιάς | Τουρισμός πολυτελείας: Συνεργασία της Αθήνας- Αττικής με το Ντουμπάι
Εορταστικό χωριό το Πεδίο του Άρεως από τα ερχόμενα Χριστούγεννα
Ευρωπαϊκός τουρισμός 2024 | Ποια σύννεφα σκιάζουν την ανάκαμψη - ETC: +14,3% οι ταξιδιωτικές δαπάνες
Φεστιβάλ Comic Con στη Θεσσαλονίκη
12ος Ποδηλατικός Γύρος Πεδιάδας
21η Ιππική Συνάντηση Μεσσαράς στο Ηράκλειο Κρήτης
Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Τραμπολίνο στην Αμαλιάδα
Γερμανικό Πρακτορείο Ειδήσεων (DPA) | Η Ελλάδα υποδέχεται πανέτοιμη τους τουρίστες
Γαλάζια Σημαία 2024 | Πρωταθλήτρια επί 30 χρόνια η Ισπανία- δεύτερη η Ελλάδα