Ημέρες τουρισμού στον Δήμο Κισσάμου

04-04-18 | ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ

Συνεχίζονται οι προετοιμασίες για την υλοποίηση της δράσης «Ημέρες τουρισμού» από τον Δήμο Κισσάμου. Οι «Ημέρες τουρισμού» θα φιλοξενηθούν στις 19, 20, 21 και 22 Απριλίου 2018 στους χώρους του Τσατσαρωνάκειου πολιτιστικού πολύκεντρου με την υποστήριξη της Ιερά Μητρόπολις Κισσάμου & Σελίνου. 

Η ανάγκη για την υλοποίηση μιας δράσης όπως οι ‘’Ημέρες τουρισμού’’ προέκυψε από την ολοένα και μεγαλύτερη ανάγκη της περιοχής –και όχι μόνο- για εξειδίκευση και εκπαίδευση σε ένα κομμάτι ζωτικής σημασίας για την περιοχή όπως είναι ο τουρισμός.

Σύμφωνα με το δήμο, ο οποίος διοργανώνει τις Ημέρες τουρισμού, "δυστυχώς πολλές φορές η πρόσβαση σε εξειδικευμένη μόρφωση δεν είναι εύκολη, οπότε αποτελεί σκοπό και στόχο τόσο η προβολή και ανάπτυξη της περιοχής όσο και η εκπαίδευση που πλέον αποτελούν έννοιες αλληλένδετες. Επενδύουμε στο κομμάτι της μόρφωσης, θεωρώντας το πρωταρχικό κομμάτι μιας περιοχής που βρίσκεται ακόμα στην αρχή της τουριστικής της ανάπτυξης. Θεωρώντας ότι τα επόμενα χρόνια η εξέλιξη και η ανάπτυξη του τουριστικού κλάδου για την Κίσσαμο θα είναι ραγδαία, δράσεις όπως οι «Ημέρες τουρισμού» επιχειρούν να φέρουν κοντά εξειδικευμένους επαγγελματίες, να εκπαιδεύσουν υπαλλήλους ή εν δυνάμει υπαλλήλους του τουρισμού και να φέρουν σε επαφή ανθρώπους του τουρισμού με την Κίσσαμο".

Τα σεμινάρια θα είναι δωρεάν και ανοιχτά για όλους όσους επιθυμούν να τα παρακολουθήσουν, εντός και εκτός Κισσάμου.

Οι «Ημέρες τουρισμού» τελούν υπό την αιγίδα της Περιφέρεια Κρήτης / Region of Crete – περιφερειακή ενότητα Χανίων, του Επιμελητήριο Χανίων, της Ένωσης Ξενοδόχων Νομού Χανίων, του Νέος Εμπορικός Σύλλογος Κισάμου / Kissamos Traders Association και της Ένωσης ιδιοκτητών τουριστικών μονάδων Κισσάμου (Kissamos Hotels Association).

Η ανακοίνωση του αναλυτικού προγράμματος και η έναρξη των προεγγραφών στα θεματικά σεμινάρια θα γίνει την Τετάρτη, 11 Απριλίου 2018.

διαβάστε ακόμα

Πράσινο φως στην πρόταση της ΤΕΜΕΣ για ίδρυση Διεθνούς Σχολής Τουρισμού και Γαστρονομίας στην Καλαμάτα
Δύο Ελληνικές παραλίες στις 50 καλύτερες στον κόσμο για το 2024 – 7 κορυφαίες στην Ευρώπη
Η τηλεργασία «απειλεί» καντίνες και κυλικεία
Σε ψηφιακή αποτύπωση το «Πολιτιστικό Καλεντάρι Πιερίας»
BTW | Επιπτώσεις στη γερμανική οικονομία από την αύξηση του αεροπορικού φόρου
Ponant: Κρουαζιέρες στα Ελληνικά νησιά με αναχώρηση από Αθήνα
19,5 εκατ. θέσεις, που καλύπτουν 47 χώρες, διαθέτει το 2024 η AEGEAN
Γερμανικός Τύπος | Ελλάδα: Εξαήμερο κατά των ελλείψεων εξειδικευμένου δυναμικού;
Τουρκικός τουρισμός | +13,2% οι αφίξεις, +5,4% τα έσοδα το α' τρίμηνο
FootGolf με τη συμμετοχή των Euro 2004 Legends στο Porto Carras Pro-Am Aegean Mini Tour