Πριμ της Aegean σε τουρίστες από Βόρεια Ελλάδα για Χίο

14-03-18 | ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ

Χαμηλές τιμές στα αεροπορικά εισιτήρια στην διαδρομή Θεσσαλονίκη – Χίος με επιστροφή ανακοίνωσε η Aegean Airlines, συμμετέχοντας στην προσπάθεια της Ένωσης Ξενοδόχων Χίου για την ενίσχυση του τουρισμού από την Βόρεια Ελλάδα.

Η ανακοίνωση έγινε το απόγευμα της Τρίτης, 13 Μαρτίου 2018, σε ειδική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε από την Ένωση Ξενοδόχων, στο ίδρυμα Τσάκος, για την υποδοχή και παρουσίαση του νησιού ως τουριστικού προορισμού στους τουριστικούς πράκτορες της Μακεδονίας και της Θράκης.

Η τιμή του εισιτηρίου με επιστροφή, καθώς και αποσκευή, καθορίζεται για τους τουριστικούς πράκτορες στα 70 ευρώ για το διάστημα έως και τον Μάιο και με την προϋπόθεση τα γκρουπ να είναι τουλάχιστον 10 ατόμων, όπως ανακοίνωσε η κα Ειρήνη Σιδηροπούλου, διευθύντρια πωλήσεων της Aegean για την Βόρεια Ελλάδα.

Η ανακοίνωση έγινε δεκτή με ικανοποίηση από τον πρόεδρο της Ένωσης Ξενοδόχων Χίου κ. Γιώργο Μισετζή και το διοικητικό συμβούλιο, καθώς και τους τουριστικούς παράγοντες της Χίου, που παραβρέθηκαν στην εκδήλωση και παρουσίασαν ο καθένας την επιχείρησή του και συνολικά το τουριστικό προϊόν του νησιού.

Στόχος κατά την κα Σιδηροπούλου είναι να γίνει μια επανεκκίνηση των εμπορικών σχέσεων με τη Χίο, καθώς Θεσσαλονίκη και Χίος έχουν πολλά πράγματα να ενώσουν και να δώσουν. Το 2017 η γραμμή Θεσσαλονίκη – Χίος μέτρησε 17.500 επιβάτες και ο αριθμός αυτός μπορεί να αυξηθεί σημαντικά.

Πηγή: astraparis.gr

διαβάστε ακόμα

Η AEGEAN και η Olympic Air μετέφεραν το Άγιο Φως στην ελληνική επικράτεια
Η Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου σε γαστρονομική εκδήλωση στο Βουκουρέστι
Δράσεις για την τουριστική προβολή της Ελλάδας σε Σουηδία και Ελβετία
Ξενοδοχεία | Ποιο είναι το τίμημα του Πόρτο Καρράς;
Οι αεροπορικές εταιρείες βαρέθηκαν να επωμίζονται το κόστος άλλων
Υπερ- τουρισμός | Ο τουριστικός τομέας δεν πρέπει να αγνοήσει τις διαμαρτυρίες των ντόπιων
Τουρισμός 2024 | Sunvil: Το μεγαλύτερο ελληνικό πρόγραμμα στο Ηνωμένο Βασίλειο με 61 νησιά
Έκθεση φωτογραφιών για τη δράση του John D.S. Pendlebury στη Μάχη της Κρήτης
Άυλη Πολιτιστική Κληρονομιά: Η Περίπτωση των Μάηδων της Μακρινίτσας
«Σκιώδης στόλος» του Πούτιν στον Λακωνικό Κόλπο