Iστοσελίδα με τον «αστερισμό» των νησιών του Βορείου Αιγαίου

24-02-18 | ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ

Η Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου αποφάσισε την ένταξη δράσεων τουριστικής Προβολής στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Βόρειο Αιγαίο 2014-2020».

Το φυσικό αντικείμενο της πράξης συνίσταται σε επικοινωνιακές δράσεις τουριστικής προβολής, που στοχεύουν στην ανάδειξη των φυσικών και πολιτισμικών πόρων των νησιών του Βορείου Αιγαίου, εξυπηρετώντας το στρατηγικό στόχο της τουριστικής ανάπτυξης της περιφέρειας.

Το πρόγραμμα δράσεων που αναπτύσσεται υλοποιείται τόσο με παραδοσιακά μέσα, όσο και με νέα επικοινωνιακά μέσα, δίνοντας έμφαση στην αξιοποίηση της ψηφιακής τεχνολογίας και στην επικοινωνία μέσω των κοινωνικών δικτύων. Στην πρώτη φάση του προγράμματος γίνεται ο σχεδιασμός και η ανάπτυξη του brand της περιφέρειας , στη βάση των μοναδικών χαρακτηριστικών των νησιών, ενώ ακολουθούν δράσεις βασισμένες σε αυτό το σχεδιασμό, για την ανάδειξη των νησιών ως τουριστικών προορισμών. Δίνεται επίσης έμφαση στην προβολή θεματικών τουριστικών προϊόντων που υπάρχουν στα νησιά. Οι δράσεις αξιοποιούν την ψηφιακή τεχνολογία και την κοινωνική δικτύωση, με στόχο να προβληθεί η περιφέρεια ως ένα σύνολο νησιών που μπορεί να παρέχει πλούσιες βιωματικές εμπειρίες στον επισκέπτη, αλλά στόχο επίσης αποτελεί και η αυτοτελής προβολή καθενός από τα νησιά του Βορείου Αιγαίου ως ελκυστικού τουριστικού προορισμού.

Στην ανωτέρω πράξη περιλαμβάνονται μεταξύ άλλων η δημιουργία ιστοσελίδας με τίτλο "Στον Αστερισμό των νησιών του Βορείου Αιγαίου", η δημιουργία λογαριασμών στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αλλά και η παραγωγή θεματικών βίντεο.

διαβάστε ακόμα

Προορισμοί: ‘Εκθεση Φωτογραφίας στον Βόλο
Αγώνας Ορεινού Τρεξίματος στον Κόζιακα
Το ρομπότ SOPHIA στην 3η Ολυμπιάδα Ρομποτικής στο Ηράκλειο την Κυριακή
Η Ολυμπιακή Φλόγα από την Ελλάδα στη Γαλλία
«The Crete Trip 2024» στην Κρήτη | πολιτιστικό ταξίδι με 900 φοιτητές από 45 χώρες
Μάνος Κόνσολας | «Χρειαζόμαστε μια Εθνική Πολιτική για τις ορεινές περιοχές»
Δήμος Αθηναίων: Αυξήθηκαν κατά 54% οι εντολές απομάκρυνσης παράνομων τραπεζοκαθισμάτων
Αγώνας ορεινού τρεξίματος Ανοπαία Ατραπός
Διεθνές Φεστιβάλ Αραδοσίβιων στην Ελασσόνα
Wyndham Hotels & Resorts: Ισχυρό α’ τρίμηνο με ρεκόρ νέων και υπό κατασκευή δωματίων